Skiensgruppa drar til Badeparken på lørdag!

Skiensgruppa inviterer til bading og pizza i Badeparken i Langesund!

Aktiviteten passer for alle familier som liker å bade!

Nye og gamle familier er like velkomne:-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 Lørdag 25. januar tar vi turen til Langesund for å bade og spise pizza.

Vi møtes kl 11 på parkeringsplassen til Badeparken. Her tar vi en liten hilserunde for å vite hvem vi er sammen med denne dagen:-) Vi bader og koser oss og møtes kl 12.30 til mat. Etter mat kan man bade så lenge man vil!

Hvordan komme seg til Badeparken:

Med bil:

Følg E18 til Friervegen/Heistaddalen i Porsgrunn.

Ta avkjøringen 50 fra E18 mot Brevik/Heistad.

Ta Rv354 til Stathelleveien i Langesund (9,8 km).

Med buss:

Rutetabeller for lokale bussruter i Grenlandsområdet finner du her.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 11 på parkeringsplassen utenfor Badeparken i Langesund. Leder for dagen er lett å få øye på med rød ryggsekk.  Om det passer dårlig med busstider eller du blir forsinka så gi beskjed!

Foreslått deltagerpris: Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Badeparken. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. Har du ikke Vipps kan du betale med kontanter. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender at epost fra oss havner i søppel/reklame hos mottager og den er lett å overse om man leser epost kun via mobilen.

Det er som vanlig kun anledning til å melde på seg selv og egne barn. Det er begrenset med plasser og de fordeles så klokt som mulig fredag 24. januar. 

Om du ikke får plass i første omgang så er det likevel men mulighet at hører du fra oss, f.eks ved sykdomsforfall. Slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Jeg gleder meg til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla

Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

25. jan 2020

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla 

Mobil 90 89 41 06

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Stathelleveien 35

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 21. januar
15:42
Slutt: 23. januar
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding