Skiensgruppa drar på stolpejakt i Langesund 1.august

Skiensgruppa skal jakte på stolper og håper du vil være med.

Har du lyst å bare være med på gåtur eller jakte Pokemon i stedet  for stolper er det selvfølgelig helt ok :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 1.august tar vi en tur til Langesund på stolpejakt. Vi går fra parkeringa på Krogshavn og ut mot Steinvika. På vei tilbake går vi i gatene ved Vaterland, inn mot sentrum, før vi ender opp igjen ved Krogshavn. Denne ruta er ikke tilrettelagt for vogn/rullestol. Etter jakta blir det tid til niste og bading i Krogshavn. Kanskje det blir en is i premie og litt kjeks underveis.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, niste, badetøy og gode sko.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12:15 på parkeringa ved Krogshavn.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Cathrine

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

1. aug 2020

Klokkeslett

12:15 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn, Cathrine

Telefonnummer: 95211243

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Krogshavn

Pris: 0

Start: 26. juli
11:27
Slutt: 31. juli
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding