Skiensgruppa drar på Rush trampolinepark i høstferien!

Skiensgruppa inviterer til Rush Trampolinepark i Larvik søndag 8.oktober.

Nye og "gamle" familier er like velkomne!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 år og oppover (parken har aldersgrense 3 år).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 8. oktober i starten av høstferien inviterer Skiensgruppa nye og gamle familier til en aktiv dag på Rush Trampolinepark i Larvik. 

Rush er et innendørs aktivitetssenter med trampoliner på vegger og gulv. Her kan både barn og voksne utfordres med spretne aktiviteter og høye triks.

Dette er en aktivitet som passer fra 3 år og opp (parken har aldersgrense 3 år)

Vi møtes utenfor Rush Trampolinepark kl 11.00, da tar vi først en hilserunde før vi går inn sammen. 

Inne på Rush sjekker vi inn, får lagt ifra oss det vi har med og så må vi se igjennom en sikkerhetsvideo før vi kan inn å ha det gøy.

Alle som skal hoppe vil få utdelt egne sokker som MÅ brukes i trampolineparken. 

Vi har 1,5 time i trampolineparken med lek og moro, før vi avslutter med pizza. 

Husk å ha på komfortable klær som passer aktiviteten, her blir det mye fysisk aktivitet!

Skriv i beskjedfeltet ved påmelding om du som voksen skal hoppe også, hvis du ikke skriver noe antar vi at du kun skal se på og IKKE hoppe.

Deltakerne som får plass på aktiviteten og skal hoppe må signere et elektronisk egenerklæringsskjema før vi møtes på Rush, dette vil bli sendt ut på epost når det nærmer seg. 

Minner på at det er viktig å komme tidsnok til aktiviteten, slik at det ikke blir forsinkelser for alle som deltar. 

Ta med deg: 

  • Vannflasker
  • Klesskift

Lederne stiller med: Antisklisokker, pizza, saft og vann.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 11.00 utenfor Rush Trampolinepark i Larvik.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Husk å informer om matintoleranser, vegetar ol. Du må også skrive hvis du som voksen skal hoppe. Hvis du ikke skriver noe antar vi at du IKKE skal hoppe. Voksne kan også sitte å se på om ønskelig. Umiddelbart etter påmelding ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig kun anledning til å melde interesse for seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Tor Rune og Camilla

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

8. okt 2023

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

90894106

Tor Rune

46771612

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Hegdalveien 59

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 14. september
16:00
Slutt: 1. oktober
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding