Skiensgruppa drar på piknik og kino 4.august

Skiensgruppa kombinerer piknik og bading på Bakkestranda med en tur på kino.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 9 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 4.august møtes vi for felles hygge med piknik og bading på Bakkestranda. Her blir vi bedre kjent i løpet av ettermiddagen før vi avslutter med en tur på kino. Vi skal se "løvenes konge" med norsk tale. Anbefalt aldersgrense på denne filmen er 9 år.

Dette er et arrangement for familier bosatt i Telemark. Familier som ikke har vært med oss på kino blir prioritert så langt det er mulig. Begrenset med antall plasser.

Ta med: Mat og drikke til Bakkestranda. Badetøy om ønskelig. Ta gjerne med ball, frisbee eller annet gøy til lek på grassletta.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 15:30 ved rottejomfruen. Vi går samlet herfra bort til Bakkestranda hvor vi lager oss en felles base. Filmen starter 17:45.

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 3.august.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Cathrine

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

4. aug 2019

Klokkeslett

15:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cathrine

Telefonnummer: 95211243 (kl 17-21)

E- post: skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Rottejomfruen Skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25

Start: 1. august
12:00
Slutt: 3. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding