Skiensgruppa drar på eventyr med Kaptein Sabeltann 13.oktober

Skiensgruppa tar turen til Odeon kino i Skien for å se Kaptein Sabeltann og den magiske diamant. 

Vi møtes på Burglar før filmen for litt mat og en prat.

Håper og møte både nye og gamle familier :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 13.oktober skal vi ta en tur inn i Kaptein Sabeltanns verden på jakt etter den magiske diamant. Dette er en film som er tillatt for alle aldersgrupper. Filmen starter kl 16 og varer ca 1,5 time. Før filmen spiser vi burger og hygger oss på Burglar.

Den livsfarlige jungelfyrsten Maga Kahn og den onde dronning Sirikit har endelig fått tak i den magiske diamant. Ryktet sier at den kan oppfylle ønsker ved fullmåne. Maga Kahn drømmer om å kunne tåle sol slik at han fritt kan bevege seg ut av den mørke jungelen, men innen måneskinnet kommer blir diamanten stjålet av guttungen Marco. En rasende Maga Kahn sender alle sine apesoldater ut i jungelen for å jakte på guttungen. Den magiske diamant må tilbake, koste hva det koste vil! Samtidig har Pinky slått seg til ro i Kjuttaviga og lever bekymringsløse dager, mens Sunniva kjeder seg og drømmer om eventyr. Eventyret kommer fra uventet hold når Kaptein Sabeltann og hans mest betrodde menn plutselig dukker opp. Snart befinner Pinky og Sunniva seg om bord på Den Sorte Dame i et vanvittig kappløp for å finne den magiske diamant. 

På Burglar kan dere velge mellom barnemeny (the burglar), the vegan chick eller the burglar. Det blir servert vann til maten. Husk å skrive hva dere vil ha å spise i kommentarfeltet ved påmelding.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg. Har du derimot litt igjen av lørdagsgodteriet ditt så kan du ta det med denne gangen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 14:20 utenfor Burglar i Skien. Inngang på nedsiden av scenen ved handelstorvet, Arkaden. Vi har booket bord kl 14:30.

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 Sabeltann

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig 12.oktober.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig ledere Cathrine og Kjersti

IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

13. okt 2019

Klokkeslett

14:20 - 17:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cathrine 

95211243 (17-19)

skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Burglar Skien

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25

Start: 10. oktober
12:00
Slutt: 12. oktober
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding