Skiensgruppa besøker Høyt og lavt i Vestfold den 18. september!

Skiensgruppa besøker klatreparken i Vestfold 18. september!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn med høyde over 80 cm som liker å være i aktivitet utendørs!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 18.september møtes vi kl 10:45 på den nedre parkeringsplassen til Høyt & Lavt, hvor vi skal klatre og ha det gøy sammen:) Parken stenger 17:30, og vi kan klatre så lenge vi vil frem til da.

Vi går gjennom en obligatorisk sikkerhets- og opplæringsrunde før vi slippes løs for klatring i aktivitetsløypene etter eget ønske og behov.

Viktig at dere oppgir antall som skal klatre i beskjed-feltet, samt høyde på barna ved påmelding, slik at vi påser at vi har riktige seler til ditt barn.

 Viktig informasjon om parken og skjema for egenerklæring finner du her: 

Klatreparken er for alle – både store og små. Det spiller ingen rolle hvilken form du er i eller om du aldri har klatret før. Her finner alle klatreløyper de kan trives i. Klatreløypene har fargekoder som viser vanskelighetsgraden –  fra oransje (som er lettest) via lys grønn, grønn, blå, rød og til slutt svart (som er vanskeligst). Vektgrense 120 kg. 

Høydekravet til de ulike klatreløypene er:

Oransj: over 80 cm.
Grønn/mørkgrønn: over 110 cm.
Rød/blå: over 140 cm.
Svart: over 160 cm.

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper.
Barn under 12 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i blå, rød og sorte løyper.

Husk å fylle ut egenerklæringsskjema før du ankommer parken. Fylles ut kun én gang per sesong og gjelder alle H&L parker. Fyll ut skjema her.

Parken anbefaler at gjestene bruker munnbind innendørs og der det ikke går an å holde en meter avstand. Anbefaling om å bruke munnbind gjelder ikke for barn under 12 år, eller for de som av medisinske eller andre årsaker ikke kan bruke munnbind

Parken har hjelmer til utlån som desinfiseres etter bruk, men du kan om ønskelig ta med egen hjelm (klatre/sykkelhjelm eller lignende).

Du kan lese mer om parken her: https://hoytlavt.no/vestfold/

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold anbefalt avstand til andre.

Ta med: Godt med niste samt kald/varm drikke til deg og dine for en aktiv dag ute. Sitteunderlag er greit å ha. Gode sko/klær til å klatre i og munnbind. Hansker kan være godt å ha til klatring.

Parken angir følgende angående klær/ utstyr: Vi anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Man blir fort varm av all aktiviteten, så kle deg med mulighet for lettelse i antrekket. Joggesko eller tursko er å fortrekke. Det er ikke noe problem å klatre mens det regner – ha litt lett regntøy. Vær obs på at det er kvae i trærne. Klær med snorer (hettegensere ol) anbefales ikke. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna på forhånd slik at de er forberedt. Eneste unntaket er hvis dere trenger klatrehansker

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 10:45 på den nedre parkeringsplassen til Høyt & Lavt Vestfold. Det er samme innkjøring som til Kjærra fossepark. Lederen vil ha på seg en rød sekk.
Her hilser vi på hverandre og går gjennom litt info før vi går samlet inn i parken og finner en base/møtepunkt hvor vi senere møtes til lunsj.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: "8013 klatrepark" 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Frist for påmelding er tirsdag 14. september kl 18.00. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Husk å skrive i beskjedfeltet om både du og barna skal klatre og høyden på barna.  Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon). Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig innen 15. september. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

 

Vennlig hilsen

Camilla

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

18. sep 2021

Klokkeslett

10:45 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla

skien@enestaaendefamilier.no

90894106

Sted

Høyt og lavt

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 7. september
14:25
Slutt: 14. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding