AVLYST Skiensgruppa inviterer til Pinsetur til Sjøstrand

Sjøstrand på Møvig

Skiensgruppa inviterer til pinsetur ned til Juventes feriested Sjøstrand som ligger på Møvig like i nærheten av Kristiandsand.

Dette er en overnattingstur fra 21.05-24.05.21.

Denne turen passer for familier med barn i alle aldre som liker å være sosiale og være med på aktiviteter ute, og som vi kjenner litt fra tidligere gjennom dagsaktiviteter.

Turen kan bli avlyst på kort varsel i henhold til tiltaksnivå i kommunen og smittevern.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 21. mai  drar vi ned til Juventes feriested Sjøstrand på Møvig.(Ikke langt fra Kristiandsand) Vi skal overnatte til mandag 24.mai og kose oss med mange forskjellige aktiviteter. Det blir også en dagstur til dyreparken i Kristiandsand. 

Sjøstrand er et flott landsted ved sjøen som eies av Juvente, det ligger på Møvig ca.8km sørvest for Kristiandsand. Her skal vi sove i hytter som er fult utstyrt med : Kjøleskap, komfyr, kjøkkenting og dyner/puter. Så alle må ha med sengetøy.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Sengetøy/håndklær

              Mat og drikke til frokost, lunch og kveldsmat

              Godt humør 

              Fiskestang (for de som vil fiske)

              Redningsvest (vi har tilgang på robåt)

Mat når dere kommer fredag 21.mai 19.00 og middag lørdag og søndag står vi for.(Lørdagsgodteri til barna ordner også vi)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele turen.

Oppmøte: Kl 19.00 på Sjøstrand på Møvig til felles måltid. Alle som får plass på denne turen må komme seg til Sjøstrand for egen maskin, kjøre egne biler. På grunn av Covid 19 situasjonen anbefales det ikke at flere familier kjører i samme bil, det vil også si at vi ledere IKKE kan organisere samkjøring.  Når dere kommer frem til dette flotte stedet blir dere møtt av oss blide og hyggelige ledere.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 pinsetur.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Vi regner med at dette blir et svært populært tilbud, og vi prioriterer plassene utfra disse kriteriene:

-Familier fra Skien/Porsgrunn/Grenland/Telemark

-Familier som ikke har vært med på overnattingstur før, men vært med på en dagsaktivitet tidligere.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Margareth og Camilla

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien

Informasjon

Dato

21. mai - 24. mai 2021

Klokkeslett

19:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Margareth Bjørnstad

Telefonnummer 40846947

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Sjøstrand på Møvig

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100kr pr. person

Start: 5. mai
16:10
Slutt: 12. mai
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding