AVLYST Skiensgruppa inviterer til en vinterhelg på Gautefall for ungdomsfamilier.

Skiensgruppa reiser til fjells for å være ute, sammen og stå slalåm/gå på ski. 

Aktiviteten passer for familier med ungdom i huset som liker å være aktive ute og stå slalåm/gå på ski.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 15. januar 2021 reiser vi oppover til Gautefall for å være ute, grille pølser/mat på bål, være sosiale med god avstand og stå på slalåm/gå på ski.

Søndag 17. januar etter en lang dag med utvask/pakking, i slalåm bakken/ski sporet setter vi kursen hjem igjen, ca kl 17.00.

Overnatter på en stor hytte, med god plass slik at smittevern, som da gjelder, blir ivaretatt.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Utetøy, slalåmutstyr husk hjelm/skiutstyr, sengetøy (trekk + laken), mat og drikke til frokost/niste/kveldsmat fredag, lørdag og søndag. Termos, sekk kan også være lurt. Nærmere info blir sendt til dem som får plass på denne aktiviteten. 

Middag: Vi (Enestående Familier v/Kjersti og Cathrine) kjøper inn og lager enkel middag fredag og lørdag.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Kjøp i restaurant/kiosk i slalåm anlegget unngår vi for å ta hensyn til alle.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter, også i alpin anlegget/skisporet. 

Oppmøte: Kl 20.00 ved hytta på Gautefall. Nærmere adresse blir sendt til dem som skal være med på denne aktiviteten.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8013 vinterhelg. Dette dekker heiskort på søndag, overnatting og middag fredag og lørdag.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 1. januar 2021. 

Prioritering på denne aktiviteten: Familier fra Telemark, som har deltatt på en av våre dagaktiviteter tidligere, og som har ungdom fylt 13 år/oppover. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Kjersti og Cathrine

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Skien 

Informasjon

Dato

15. jan - 17. jan 2021

Klokkeslett

20:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Kjersti

Telefonnummer 926 32 205

E- post skien@enestaaendefamilier.no

Sted

Gautefall

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 26. november
20:00
Slutt: 31. desember
0:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding