Skien

Se aktiviteter

Velkommen til Enestående familier i Skien! 

Vi ønsker flere deltakere og potensielle fremtidige ledere velkommen til å bli med oss :)

Enestående familier er IOGTs aktivitetstilbud til deg som ofte er alene med barn eller av en eller annen grunn opplever deg litt alene i foreldrerollen. Lokalgruppene drives av frivillige foreldre som også ofte er alene med barn, og disse har gjennomført det obligatoriske lederkurset. Hos oss møter du foreldre og barn i alle aldersgrupper og i ulike livssituasjoner. Felles for oss alle er at vi har lyst til å bli bedre kjent med andre og de mulighetene nærmiljøet gir oss for aktiviteter med barna våre.

Aktiviteter som er ferdig planlagte og klare for påmelding ligger i kalenderen til høyre og der kan du lese mer om dem. I tillegg til Skiengruppas aktiviteter er du også velkommen til å melde din interesse på andre gruppers aktiviteter. 

Foreløpig planer: dato, info, invitasjon kommer senere:

Kino

Topptur

Hengekøyetur

Bøkeskogen i Larvik

Lommelyktjakt/tur rundt Kverndammen

Vi sender alltid ut epost-invitasjon i forkant av hver aktivitet. Står du ikke allerede på vår epost-liste kan du registrere deg via fanen øverst på denne siden. Slik registrering er enkel, gratis og helt uforpliktende og vi holder listene for oss selv. Om du ikke lenger ønsker invitasjoner fra oss, trykker du bare på “Ikke send meg flere invitasjoner” nederst i en av våre eposter. Enkelt og greit. 

I Skien startet IOGTs tilbud “Enestående familier” opp i 2012. Mange av oss har blitt faste gjengangere, andre er innom en gang i ny og ne når det passer slik og det er som oftest også et par nye familier med hver gang. Alle aktiviteter er selvfølgelig helt rusfrie, til glede for barn og voksne. 

Hos oss avlyses aldri aktiviteter. Men det kan skje at vi hiver oss rundt og gjør noe annet enn det som var planlagt, f.eks om det mangler snø når vi skal ha akedag. Alle påmeldte vil da få beskjed via epost/telefon.

“Lik” gjerne Facebooksiden til Enestående familier. Der finnes mange hyggelige bilder og hilsener etter aktiviteter. Mange av de som er med vil du finne igjen som tilhengere på Facebook. Kanskje oppdager du at du allerede kjenner noen av oss fra før?

Har du noen spørsmål, forslag til aktiviteter eller kanskje du har lyst til å bli med på neste lederkurs? Da hører vi gjerne fra deg :)

Vi gleder oss til å bli kjent med deg og dine!

Vennlig hilsen frivillig ledere i IOGTs Enestående familier Skien

skien@enestaaendefamilier.no

Kontakt oss

Lokale frivillige ledere:

Kjersti Larsen          tlf: 926 32 205 (e.kl. 17:00) 

Camilla Hauge         tlf: 908 94 106 (e.kl. 17:00)

Margareth Bjørnstad tlf: 408 46 947 (e.kl. 17.00) 

Tor Rune Henriksen tlf: 467 71 612 (e.kl. 17.00)     

skien@enestaaendefamilier.no

Nasjonal leder:

Trude R. Sletteberg 976 14 519  ef@iogt.no

Kommende aktiviteter