Tønsberg: Bli med på pizza og teater tirsdag 11. desember!

Tønsberg Amatørteater spiller "Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen" på Oseberg kulturhus, og vi er invitert til generalprøven tirsdag 11. desember!

Messafestivalen har fått billetter - og har valgt å gi dem til oss!  Vi legger på en tur på Peppe's - og inviterer voksne og barn til pizza og teater denne tirsdagskvelden.  Vi spiser først og går deretter bort sammen for å se en flott teaterforestilling.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 11. desember 2018 kl. 16.30 møter deltakerne på Peppe's pizza i Tønsberg. Vi har bestilt eget rom, og spiser pizza og koser oss.  Ca. kl. 17.30 rusler vi sammen bort til kulturhuset.  Det er unummererte billetter, men god plass i salen. Det er selve generalprøven vi får se - så det blir spennende!  Tønsberg amatørteater pleier å ha gode forestillinger, og har spilt Hakkebakkeskogen før, så dette gleder vi oss til.

Vi åpner først for ønskeliste, og plassene fordeles tirsdag 4. desember. Blir det mange interesserte, vil vi prioritere familier som ikke har vært med oss så mye i høst.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Vi har magen full av pizza, så det burde gå greit.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 16.30 på Peppes pizza i Tønsberg.  Vi regner med å få eget rom i andre etasje i restauranten.

Vår foreslåtte deltakerpris: Vi har fått teaterbillettene gratis, og derfor spanderer vi også pizza på dem som er med.  Ingen deltakeravgift, denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du vil være med. Plassene blir fordelt tirsdag 4. desember. Om du ikke får plass, kan du likevel høre fra oss senere om vi får ledige plasser og klarer å få dere med. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder

Liselotte

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

11. des 2018

Klokkeslett

16:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Liselotte

Telefonnummer 950 24 333

E- post Sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Nedre Langgate 26B, 3126 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 14. november
13:30
Slutt: 11. desember
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding