Sandefjordsgruppa: Olakjerrebygging 5. november

Sandefjordsgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med?

Nevenyttige og folk med ti tommeltotter er like velkomne :)

Søndag 5. november drar vi til NewUse sitt verksted i Sandefjord sentrum. Vi skal lære litt om kreativt gjenbruk, ulike typer verktøy og bruk av disse og sammen bygge våre egne olakjerrer.

Kanskje avslutter vi dagen med et lite gateløp om alle er ferdige med kjerrene sine? Blir vi ikke ferdige, møtes vi på samme sted til samme tid søndag 19. november.

Aktiviteten passer godt for familier med barn fra 5-6 årsalder og oppover.

Ta gjerne med: Ting du har men ikke lenger kommer til å bruke. For eksempel en gammel barnevogn, en stol som mangler et ben eller noe annet du tenker hadde vært kult å gi et videre liv som en del av din families olakjerre.

Har du ikke noe å ta med gjør det ingenting. Vi ledere og NewUse skaffer en hel del ulike ting på forhånd slik at alle skal få bygget. Vi ordner også med litt kaffe, saft og pølser til oss alle.

Oppmøte: Kl 12.30 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Lederne har på gule vester og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk til verkstedet.

Har du ikke bil og trenger skyss? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene våre. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Det er ingen deltakerpris.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din en blå tekst om dere er påmeldt. Denne beskjeden er også sendt til din epostadresse.

PS: Det er 20 plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Melder du deg på etter at de 20 plassene er passert registreres du automatisk på ønskelista. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe, vi gleder oss til en trivelig og kreativ dag med dere!

Vennlig hilsen Nina tlf: 456 10 952

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

5. nov 2017

Klokkeslett

12:30 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina tlf: 456 10 952 
sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongensgate 3 sandefjord

Antall plasser: 20 Gjenværende: 6

Pris: Ingen deltakerpris denne dagen.

Start: 26. september
18:00
Slutt: 4. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding