Sandefjordsgruppa: Nissebesøk og juletrehogst 17. desember

Sandefjordsgruppa gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til en trivelig førjulssøndag hos Elisabeths Jul :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Søndag 17. desember er datoen for felleshogsten vår hos Elisabeths Jul på Fevang i Sandefjord. Kl 11 møtes vi på tunet deres. En av lederne for dagen har på gul vest og er lett å få øye på :)

Felles juletrehogst er superkoselig og en ypperlig anledning til å bli kjent med andre pappaer og mammaer som også ofte er aleine med barna sine. På de ulike aktivitetene våre gjennom året er vi som regel alltid en god blanding av 'gamle travere' og nye folk, så ingen grunn til å nøle om du er ny og tenker at dette hadde vært hyggelig å være med på :) 

I Elisabeths juleskog finnes furu og vanlig gran. Ferdighogget edelgran selges på låven. Det er dyrere og ikke en del av vårt tilbud her. Juletrefeltene ligger i fine skogsomgivelser og du vil se mange trær merket med fargede bånd. Det er disse som er anbefalt for hogst i år. 

Hva skjer'a? Fra tunet deres fraktes vi inn i skogen på en stor traktorhenger hvor vi står tett i tett som sild i tønne ;) Det er som regel høy stemning på hengeren, og er vi så heldige at det er kommet litt snø, ja da blir opplevelsen nesten magisk!

Vel fremme i skogen finner vi først frem til bålplassen. Mens vi griller sammen og koser oss med ekte bålkaffe og kakao, pleier nissen å komme på besøk. Han har med en navnet pose til hver av ungene, om de lover å stelle pent med nisseskogen. 

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet. Der er det mye å velge mellom :) Treet du og dine vil ha, sager dere ned sammen. 

Når det er på tide å tenke på returen, sier du bare ifra til oss og tar med deg treet på neste traktortur tilbake til gården :)

Ta med deg: Enkel bålmat til deg og dine, drikkeflasker og kakao om du ønsker det istedenfor bålkaffen vi får servert. Viktig å ha på nok klær siden vi skal være ute hele dagen.

Oppmøte om du ikke kan veien: Kl 10.30 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Leder er lett å få øye på i gul vest. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk til gården hvor vi møter de andre.

Det er ingen deltakerpris denne dagen.

Vi gjør oppmerksom på at vi vil prioritere familier bosatt i Tønsberg, Sandefjord og Larvik.

Fordelingen av de 40 plassene er klar 4. desember. Da går det ut en bekreftelse på epost til de som får være med denne gangen (det hender slik epost blir oppfattet som søppel/reklame. Se der om du ikke ser den i innboksen). Resten blir værende på ønskelista. 

Det åpnes for å melde sin interesse mandag 20. november kl 20: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette ser du en rød tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Det er som vanlig anledning til å kun melde på egne barn.

Fikk du ikke plass i første omgang og fortsatt på ønskelista? Du hører fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Ingvild, Liselotte og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

17. des 2017

Klokkeslett

10:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg
456 10 952
sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Raveien 488 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Ingen deltakerpris denne dagen.

Start: 20. november
20:00
Slutt: 16. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding