Sandefjordsgruppa: Julehobbyverksted 2. desember

Tradisjonen tro blir det julehobbyverksted i år også.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre :)

Lørdag 2. desember kl 13 blir det julehobbyverksted i IOGTs lokale. Det ligger i 4. etasje i Dronningensgate 1a, tvers overfor Circle K ved politistasjonen. Stedet vil være skiltet, har heis og det er gode parkeringsmuligheter i parkeringshuset rett ved.

Vi stiller med alt materiell, og det vil som vanlig være anledning til å lage litt av hvert, som for eksempel supersøte snømenn av tennissokker, hyggelige julekort, malerier, pynta fyrstikkesker og litt julepynt. Kanskje lager vi også våre helt egne buttons (diameter 3,5 cm)? Ta i så fall gjerne med noen fotografier for å gjøre disse enda mer personlige :)

Viktigere enn akkurat hva vi gjør og hvor kreative vi er, er at vi møter og blir litt kjent med flere andre enestående familier. Det er som regel en god blanding av nye familier og "gamle travere" på de ulike aktivitetene våre gjennom året.

Vi satser på å holde på tre timers tid og det er lurt å ha på klær som tåler litt søl. Når det går mot slutten, hjelper alle til med litt rydding før man pakker sammen for å dra hjemover.

Ta med: En eske e.l til å frakte tingene dine i og vannflasker og eventuelt enkle matpakker til deg og dine.

Oppmøte: Seinest kl 13 i 4. etasje i Dronningensgate 1a i Sandefjord. Når alle er kommet, starter vi med en enkel og uformell hilserunde. Det er såå mye lettere å smalltalke etterpå når vi vet fornavn på hverandre og om andre er nye eller har vært med oss en stund allerede :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Det er imidlertid alltid folk med som har reservert seg mot fotografering. Det skal respekteres, så vær varsom når du fotograferer.

Ingen deltakerpris denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Melder du din interesse etter at de 60 tilgjengelige plassene er passert, registreres du automatisk på ønskelista.

Når du står på ønskeliste, vet vi at også du gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig førjulslørdag med både nye og "gamle" familier :)

Vennlig hilsen Nina m/flere

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

2. des 2017

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina 
tlf: 456 10 952 
sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Dronningensgate 1a Sandefjord

Antall plasser: 60 Gjenværende: 28

Pris: Ingen deltakerpris denne dagen.

Start: 30. oktober
12:47
Slutt: 1. desember
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding