Sandefjordsgruppa inviterer: Trampolineparken i Larvik 7. januar

Søndag 7. januar drar vi til trampolineparken Gravity park i Larvik! 

Her skal vi hoppe, prate, få nye bekjentskaper og ellers bare kose oss :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Gravity skriver på sine nettsider:

"Foresatte har ansvar for egne barns aktiviteter på Gravity Sports og oppfordres til å gå gjennom alle parkens sikkerhetsregler før hvert besøk. Det er viktig å snakke om barnets ferdighetsnivå og forutsetninger og tilpasse aktivitetene etter dette. Vi har trampoliner og høyder beregnet for eldre barn og unge, og oppfordrer foresatte til å veilede sine barn i forkant og under besøket.
Barn under 10 år må alltid ha med foresatt eller ansvarlig voksen i parken.
For å hoppe i parken må du ha allmenn god helse og funksjonsnivå og tilpasse aktiviteter etter egne ferdigheter. Har du dårlig rygg eller knær, anbefales ikke denne aktiviteten. Voksne og barn uten treningserfaring anbefales å utfordre seg selv gradvis, og alle anbefales å varme opp forsiktig."

Vi anbefaler at alle setter seg inn i parkens anbefalinger og regler på forhånd (https://gravitysports.no).  
Alle som skal hoppe må bruke antisklisokker. Dette får vi utlevert når vi kommer dit. Som alltid er foreldre ansvarlige for egne barn.

Vi lager oss en base i kaféen. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig ALLE voksne til å unngå kioskhandling på aktiviteter i Enestående familiers regi. Om man spiser seg god og mett på lunsj hjemme først, øker man sjansene for 'holde ut' et par timers parkbesøk uten handling ;)

Det er begrenset antall plasser denne dagen. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Erfaringsmessig blir vi nok en en god blanding av nye og 'gamle' Vestfold-familier med barn i alle aldre :)

Ta med: Vannflasker til din families hoppere!

Oppmøte: Seinest kl 10.15 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne er lette å få øye på i gule vester med "Enestående familier" på ryggen. Her hilser vi på hverandre før vi kjører avgårde i privatbilene våre.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person som skal hoppe. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding åpner tirsdag 2. januar kl 20: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet til å skrive hvor mange som skal hoppe. Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Melder du deg på etter passerte 30 plasser registreres du automatisk på ønskelista.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Hoppende hilsen fra Camilla og Wenche

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

7. jan 2018

Klokkeslett

10:15 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Wenche

986 03 647

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Hegdalveien 59 Larvik

Antall plasser: 30 Gjenværende: 3

Pris: Kr 30,- pr hopper

Start: 2. januar
20:00
Slutt: 6. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding