Sandefjordsgruppa inviterer til "Den lille havfruen"

"Den lille havfruen" er tilbake på kino, og mandag 29. mai skal vi i Sandefjordsgruppa dra og se denne. Før filmen møtes vi i Badeparken for felles matpakkelunsj.

På denne filmen er det anbefalt aldersgrense på ni år. Dette innebærer at vi på dette arrangementet har en nedre aldersgrense på seks år, og ber de som er interessert i å være med om selv å vurdere om denne filmen kan passe for egne barn. Familier fra Sandefjord vil bli prioritert dersom det er mange som ønsker å være med.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 29. mai møtes vi til felles matpakkelunsj (og litt leking for de som vil), i Badeparken i Sandefjord kl. 13.00. Etter en times tid går vi i samlet flokk opp til kinoen. Her får vi velge oss hver vår snacksmeny, før vi ser filmen.

Vi ber alle som ønsker å være med oss på denne filmen om å lese litt om filmen her: Den lille havfruen (2023) | Hjertnes

Ta med deg: 

  • Matpakke og drikke til lunsj i parken
  • Noe å sitte på

 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13 et sted i nærheten av lekeplassen i Badeparken i Sandefjord. Aktivitetslederne har røde sekker, og er lette å få øye på. I parken tar vi først en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer, om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord, og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse. (Det hender e-post fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker, og den er lett å overse om man leser e-post via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig den 28.05. kl. 16.00.

Står du fortsatt på ønskelista etter at fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Jeg håper vi sees!

Vennlig hilsen Cecilie

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Sandefjord 

Informasjon

Dato

29. mai 2023

Klokkeslett

13:00 - 16:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cecilie

Telefonnummer: 413 25 013

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 26. mai
19:15
Slutt: 28. mai
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding