Sandefjordsgruppa: Angelina Jordan Julekonsert på Hjertnes

Tirsdag 19. desember er det julekonsert med unge Angelina Jordan på Hjertnes! Sandefjordsgruppa skal dit etter et trivelig bli-kjent-måltid først :)  

Aktiviteten passer for musikkinteresserte familier med barn fra 10 års alder og oppover :)

Vi klipper fra informasjonen: "Angelina Jordan er bare 11 år gammel. Til tross for sin unge alder, har hun siden hun vant Norske Talenter 2014 gjort seg bemerket i store deler av verden. Hun har opptrådt i en rekke internasjonale TV-programmer. Siden hun var svært liten, har hun vært opptatt av musikk, og særlig jazz. Den britiske avisen Daily Mail har utropt henne til å bli den nye Amy Winehouse. Angelina inviteres stadig til større og mindre eventer i inn og utland, men har til nå ikke gjort egne hele konserter. Nå er tiden inne. I desember vil hun gjøre ca.15 konserter i Norge. Med seg har hun den eminente gruppen The Real Thing der også vokalisten Sigrid Brennhaug er med."

Oppmøte: Seinest kl 17.15 på Peppes Pizza nede på brygga i Sandefjord. Den opprinnelige planen var å møtes som vanlig i IOGTs lokale, men da det viste seg å være opptatt der denne dagen, flotter vi oss litt på Peppes istedenfor :)

Vi tar først en uformell hilserunde og så koser vi oss med pizza og brus. Når vi kjenner hverandres fornavn er det nemlig mye lettere å smalltalke, bli litt kjent og bygge nettverk. Lederne har forhåndsbestilt ulike pizzaer slik at maten er på bordet kort tid etter vi har kommet :)

Etterpå rusler vi i samlet flokk til julekonserten på Hjertnes kino- og kulturhus.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person (mat, drikke og konsertbillett). Betales kontant ved oppmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du vil. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen dersom du ønsker det.

Det åpnes for å melde sin interesse fredag 24. november kl 21: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn. Vi regner med at svært mange vil melde sin interesse og vil prioritere familier fra Tønsberg, Sandefjord og Larvik. 

Når vi har fordelt de 30 plassene så rettferdig som mulig og etter beste evne, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fredag 1. desember. Resten blir værende på ønskelista.

Står du på ønskelista etter plassene er fordelt, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Beathe og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

19. des 2017

Klokkeslett

17:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Beathe og Nina
456 10 952
sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Thor Dahlsgate 1 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person

Start: 24. november
21:00
Slutt: 3. desember
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding