Sandefjordgruppa: Rideskoledag lørdag 21 april på Grorud Gård

Sandefjordsgruppa drar på Rideskoledag til Grorud Gård

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

21 april er det duket får årest store event for våre gutter og jenter som liker hest. 
Vi kommer til å prioritere familier som er fra sandefjord og omegn, og som ikke var med oss hit i fjor.

Alle som melder sin interesse kommer rett til  ønskelista på denne aktiviteten, plassene blir fordelt tirsdag 10 april.

Vi deles inn i to grupper, og foreldre må belage seg på å leie hesten som barnet sitt sitter på. Det er i utgangspunktet kun mulig for barna å ri, da det er begrenset med antall hester og slik vil vi få plass til flere familier.

Det er en stor ridehall på stedet, men for turopplevelsens skyld, kommer vi nok til å spasere på skogsstier ute, så kle dere etter vær. skoetikkette i stallen er støvler eller ridesko å foretrekke. Når første pulje er ferdig, rigger vi til en koselig grill  som man kan grille matpakke/ pølser på dersom man vil.

Ta gjerne med: matpakke, noe å drikke, et skift med tøy

Oppmøteplass: Kl 0930 på  parkeringsplassen ved cirkle K, sem  (semsbyveien 83, 3170 sem) rett bak busstoppet. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr ridende. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Marianne og Liselotte

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

21. april 2018

Klokkeslett

10:00 - 13:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Marianne Aase

Telefonnummer 41329285

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sembsbyveien 83

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 6. april
1:40
Slutt: 20. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding