Sandefjordgruppa: Pizza og forestillingen Shrek på Hjertnes

1. oktober drar Sandefjordsgruppa på teater og ser musikalen Shrek på Hjertnes.

Vennligst les hele aktivitetsinformasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 1. oktober kl 14 møtes vi i IOGTs lokaler i Dronningens gate 1a i 4 etg og spiser pizza. Etter vi har spist oss gode og mette, går vi over veien til Hjertnes og koser oss med Sandefjord teaterforening sin Shrek musikal. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4 årsalder og oppover. 

Ta gjerne med: Godis og drikke til forestillingen, dette for å slippe mas om å dra i kiosken fra våre små håpefulle. Vi har gode tradisjoner på våre aktiviteter i Sandefjordsgruppa i det å helt styre unna handling i dyre kinokiosker :)

Oppmøteplass: Seinest kl 14 i IOGTs lokaler i Dronningensgate 1a i 4 etg. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre, blir litt kjent, spiser og koser oss. Etter at alle har hjulpet til med ryddingen, rusler vi i samlet flokk over veien til Hjertnes.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint.

Det åpnes for å melde sin interesse 25. september kl 09. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din en rød statustekst om at dere er på ønskelista. Samme beskjed har også blitt sendt til din epostadresse.

Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. Benytt veldig gjerne beskjedfeltet når du melder din interesse til å gjøre oss oppmerksomme på ting, for eksempel: Du er kanskje ny i Sandefjordsgruppa, har aldri vært med oss på en lignende aktivitet før, har vært med flere ganger før på teater og har lyst til å bli med på "Shrek" også, osv

Slike beskjeder vil gjøre det lettere å fordele plassene rettferdig :)

I Enestående familier deler vi nemlig på godene. Vi regner med at svært mange har lyst til å være med, så på denne aktiviteten vil lederne benytte skjønn og fordele de 30 plassene etter beste evne. Hvordan vi prioriterer kan du lese mer om her

De som får plass vil få en bekreftelse på epost om noen dager, senest torsdag 28.09.17 kl 20. 

Resten blir værende igjen på ønskelista. Når vi pga sykdomsforfall e.l får noe ledig, tar vi umiddelbart kontakt med familier som står på denne ønskelista. Et slikt tilbud om plass kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Marianne og Wenche

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

1. okt 2017

Klokkeslett

14:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Marianne Aase

41329285

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Dronningensgate 1a sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person

Start: 25. september
9:00
Slutt: 30. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding