Sandefjordgruppa inviterer til humor med Tape Face på Bølgen, og pizza på Peppes i Larvik

Sandefjordsgruppa ønsker å tilbringe ettermiddag/kveld med enestående familier, der vi hygger oss med pizza og får trimmet lattermusklene med Tape Face.

Husk å lese all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. 

Søndag 10.desember drar vi først på Peppes pizza i Larvik, før vi vender snuten til Bølgen kulturhus for å se på Tape Face.

Denne aktiviteten har begrenset antall plasser og er forbehold familier med store barn og ungdom. I samråd med Bølgen kulturhus anbefales en aldersgrense på 10 år. 

Tapeface er utrolig morsom. Mange har kanskje sett han på talentshow på TV.

"En sjelden gang skjer det noe magisk som minner oss på at vi alle har et indre barn som trenger næring. Med enkel, smart og sjarmerende humor som går rett i hjertet, har «The Boy» skapt en av de mest tilgjengelige og underholdende show verden noensinne har sett."

Dette er en inkluderende forestilling som favner både fremmedspråklige og hørselshemmede. Rett og slett fordi Tape Face ikke ytrer ett eneste ord gjennom forestillingen. Han har vunnet en rekke priser gjennom mange åre rundt omkring i verden og er viden kjent for sin unike humor. 

En liten smakebit på hva som venter ;-)

https://www.youtube.com/watch?v=5NnBsaMFUTQ

Oppmøteplass: Senest kl 16.15 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Ofte kan det løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene våre. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med lederne på en aktivitet tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person, som dekker både Peppes og Tape Face :-)

Pengene betales kontant til leder ved oppmøte. Legg dem gjerne i en konvolutt med navnet ditt på. Hos oss er det alltid mulig å tilpasse deltakerprisen om du ser at det blir litt mye akkurat nå. De fleste lederne har hatt tider med både god og dårlig økonomi, så det skal man ikke føle på. Bare gi oss beskjed. Er du først og fremst med for det sosiale og har veldig god økonomi er det også anledning til å betale en høyere egenandel hvis man vil. Hver enkelt kjenner selv sin situasjon best.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er andre ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med, er det som vanlig anledning til å melde på kun egne barn.

Havner du på ventelista vet vi at du gjerne vil være med. Hvis vi får frafall pga sykdomsforfall e.l. tar vi kontakt for å fylle opp plassene. Det tilbudet kan komme helt frem til arrangementsdagen.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla 

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

10. des 2017

Klokkeslett

16:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla og Wenche

Antall plasser: 20 Gjenværende: 8

Pris: 50

Start: 5. desember
18:00
Slutt: 9. desember
23:30

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding