Sandefjord- og Tønsbergruppa spiller laserspill på Kilden i Tønsberg søndag 30. september

Vi innleder høstferien med å spille laserspill på Kilden opplevelsessenter i Tønsberg. Til denne aktiviteten prioriterer vi Tønsbergfamilier og barn fra ca 10 år og oppover  (for de litt mindre har vi andre aktiviteter, se på aktivitetsoversikten). Det gjør vi for at barna som skal spille laserspill skal ha litt like muligheter i forhold til fart og spenning.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi innleder høstferien med å spille laserspill på Kilden opplevelsessenter i Tønsberg. Til denne aktiviteten prioriterer vi Tønsbergfamilier og familier med barn fra ca 10 år og oppover  (for de litt mindre har vi andre aktiviteter, se på aktivitetsoversikten). Det gjør vi for at barna som skal spille laserspill skal ha litt like muligheter i forhold til fart og spenning. Vær oppmerksom på at lysblink, laserlys, røyk og høy musikk er en del av laserspillet. Det er ikke alle det passer for. Du vurderer selv om det vil være en hyggelig opplevelse for nettopp ditt barn.

Deltakerne som får plass møter direkte på Kilden opplevelsessenter på Kilen i Tønsberg (Kilden kino) kl. 13.45.  Vi tar registrering og en presentasjonsrunde før vi går inn på Megazone.  Det er bestilt spillplasser til barna, og de voksne samles for en prat og en kaffekopp el.l. mens ungdommen spiller. Vi har reservert bord for oss.  Etterpå spiser vi pizza sammen, hele gjengen.

Oppmøteplass: Kl 13.45 utenfor Kilden kino (parkeringsplass-siden).  Inne i gangen om det regner. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Vi regner med å fordele plassene innen 20. september, men erfaringsvis kan det bli ledig plass helt til samme dag aktiviteten er. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Så vet du det, om du får en melding eller telefon fra oss.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Renate og Liselotte  (tlf 950 24 333)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

30. sep 2018

Klokkeslett

13:45 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Liselotte

Telefonnummer 950 24 333

E- post Sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden 8 3117 tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 6. september
13:00
Slutt: 30. september
15:50

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding