Sandefjord og Tønsberggruppen inviterer til VR på Dreamport

Sandefjord- og Tønsberggruppa prøver noe nytt. En aktivitet kun for tenåringene.

Nordens råeste viritual reality experience centre holder til i Sandefjord :-) 

Lyst til å prøve VR-gaming hos Dreamport som gav oss en god deal?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tirsdag 9. april tester vi VR hos Dreamport i Sandefjord

Vi gleder oss til å invitere med oss tenåringene med sin foresatte denne gangen. 

Vi skal inn i den digitale verden. Dreamport gir muligheter til å ta i bruk noe av det råeste VR-utstyret som finnes. Det er utallige spill å velge blandt og flere ulike plattformer. Dette blir det veldig spennende å teste ut. Vi tar i bruk 3 VRzoner med 4 ungdommer pr zone. De får en halv time spilletid hver. Husk at det er like spennende å se på hverandre spille i zonen. Det vil være foresattes anvar å sette grenser for egne barn i forhold til anbefalt aldresgrenser på spillene. Man kjenner sine egne barn best. De voksne blir bedre kjent med hverandre når ungdommene er opptatt i den virituelle verden. De voksne får også stifte kjennskap med VR med muligheten til å prøve "Planken". Hvis de våger seg utpå da ;-)

Når alle er ferdige med å spille blir det pizza og brus til alle på stedet.

Her kan du lese mer om Dreamport på hjemmesiden og på Facebook

Ta med: Drikkeflasker (blir nok bli litt tørst etter en halvtime i VR-verden) og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres. Spør alltid om du ønsker å ta bilde av andre og publiser aldri andres bilde på nett uten samtykke i forant.

Oppmøte: Kl 16.45 på Dreamport. Du finner leder for aktiviteten når du ser den røde ballongen med Enestående familier-logo.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som legges i konvolutt med navn og leveres til leder ved oppmøte. Er prisen litt for høy akurat nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi og er helst med for det sosiale, er du som vanlig hjertelig velkommen til å betale litt mer om du vil. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 7.april.

Står du fortsatt på ønskelista etter at plassene er fordelt, vet vi at du også ønsker plass. Om det skulle bli forfall hører du fra oss senere og et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til aktiviteten gjennomføres :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Velkommen til en superduper kveld. 

Vennlig hilsen frivillig leder Camilla

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

9. april 2019

Klokkeslett

16:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Camilla 

98840361

Sted

Aagårdsplass 1, 3211 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. april
14:00
Slutt: 7. april
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding