Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til hyttetur på Gaustablikk i høstferien

Sandefjord- og Tønsberggruppen drar til fjells i høstferien med Enestående familier Vestmargruppen. Vi har leid hver vår hytte som ligger i samme område. Vi skal kose oss masse, ute på tur, med lek og spill og god mat. 
Familier fra Tønsberg og Sandefjord over 10 år vil bli prioritert, og det er altså kun én voksenperson med egne barn som kan delta på våre aktiviteter.

Fint om dere trives ute på tur, gjerne i all slags vær. Har vi hell med været håper vi at noen av oss, om ikke alle, blir med å gå til Gaustatoppen :)

Det er fint om dere har vært med oss på dagsaktivitet(er) tidligere da vi ønsker å kjenne dem vi har med oss på overnattingstur da vi skal bo samlet på én hytte / under samme tak. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har leid to hytter på Gaustablikk, en til gruppen fra Vestmar og en til oss fra Sandefjord- og Tønsberg. Vi har altså ganske begrenset antall plasser. Familiene får hvert sitt rom, vi deler fellesarealer, bad etc.

Middager arrangeres felles, trolig hyttevis, men hver familie må ha med egen mat til øvrige måltider samt drikke til alle måltider.

På dagtid er vi mest mulig sammen med de fra Vestmargruppen :)

Reise til og fra Gaustablikk ordnes av den enkelte familie. Om noen har plass i bilen til noen ekstra eller om en selv trenger å sitte på med noen kan dere skrive det i kommentarfeltet. Det er da viktig at en deler drivstoffkostnader med hverandre, dette avtaler dere dere i mellom (ikke noe vi i Enestående familier blander oss i).

Minner om at aktiviteter med Enestående familier er helt mobil-/nettbrettfrie :) (og alkoholfri)

Utstyrsliste (vil muligens bli gjort mer utfyllende etterhvert): 

  • klær etter vær, inkl. hansker, luer, gode turklær og ullklær/stillongs m.m.
  • badetøy og håndkle :)
  • mat til alle måltider (unntatt middagene)
  • drikke til alle måltider
  • termos, matbokser, tursekk, vannflasker
  • sengetøy og håndklær
  • familiens favorittspill, brettspill

Enestående familier har med: middag til alle dagene (ikke avreisedag), kaffe, te og lørdagsgodt.  Det forventes at alle familiene, små og store, bidrar i god dugnadsånd gjennom helgen (voksne hjelper til å lage mat f.eks.).

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17 på hytta, torsdag 13. oktober. Adresse til hytta sendes de som får plass på aktiviteten. Familiene vil bli fordelt på hvert sitt rom og så påbegynner vi etterhvert felles middag og koser oss sammen utover kvelden. 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

13. okt - 16. okt 2022

Klokkeslett

17:00 - 10:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karianne

Telefonnummer: 92 24 17 48 

E- post: sandefjord@enestaeendefamilier.no

Sted

Kvitåvatnvegen 51

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 15. september
18:30
Slutt: 25. september
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding