Sandefjord- og Tønsberggruppen inviterer til adventuregolf og middag 9. oktober

Sandefjord- og Tønsberggruppen skal teste konkurranseinstinktet og håper dere vil være med :)
Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)
Aktiviteten passer for familier med barn som er store nok til å håndtere en golfkølle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 9. oktober tar vi turen til Kilden Opplevelsessenter i Tønsberg der vi først skal spise middag på Groovy Diner før vi skal spille et par runder med minigolf på Norges eneste innendørs Adventuregolfbane, med 12 hull. Dette blir gøy!
Når du melder din interesse for å delta er det fint om du skriver i kommentarfeltet hvilken hamburger du og dine ønsker å spise, sjekk vedlagte meny. https://www.groovy-tonsberg.no/eat-in (Maten serveres også med regular fries). 
 
Etter at vi har spist går vi bort til Adventuregolfbane der vi skal spille to runder, det er altså 12 hull pr. runde.
Vi avslutter når alle har spilt ferdig og kan ønske hverandre en fortsatt fin ettermiddag og kveld :)
Ta med dere: 

  • vannflasker
  • godt humør

Lederne tar med: brettspill, tegneark m.m. 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 15:50 på Groovy Diner, vi har bestilt det innerste rommet så si gjerne i fra til de som jobber der at dere skal være med oss i Enestående familier og gå gjerne direkte inn dit. Lederen har på et skilt merket med Enestående familier :) Vi tar en enkel hilserunde når alle er kommet. (Fint om alle møter presis.. :) )

Foreslått deltakerpris: Kr 40,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Karianne

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

9. okt 2022

Klokkeslett

15:50 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Karianne

Telefonnummer: 92 24 17 48

E- post: sandefjord@enestaeendefamilier.no

Sted

Kilden opplevelsessenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 40

Start: 26. september
20:30
Slutt: 8. oktober
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding