Sandefjord og Tønsberggruppa tar en kinotur og spiser pizza

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til koselig kinoforestilling Søndag 10 november.

Da reiser vi inn i Alf Prøysens eventyrlige verden, med vår kjære Snekker Andersen og Julenissen.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4-5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 10. november møtes vi på Kilden kino. Ser filmen først kl.13.00, og spiser pizza sammen etter forestillingen. For noen er dette en kjent og kjær figur fra egen barndom. For andre kan dette bli et nytt og koselig møte med herlige figurer i denne fortellingen om Snekker Andersen og Julenissen. Vi gleder oss masse! Kan vel nesten si de store mer enn de små denne gangen.

Ta med: Ønsket drikke og litt godis hjemmefra til filmen. Aktiviteten denne gangen inkl billett og pizza. Og vi tar vann til fellesmåltidet.

Allergier: Skriv i meldingsfeltet om du/dere har noen allergier. Pizzaene blir forhåndsbestilte, og skal være klare kjapt etter filmen. Vi velger å gå for barnevennlige pizzaer, da dette er enklest for alle parter. Kun kjøtt og ost (ikke grønnsaker).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12.40 utenfor kisoken på Kilden kino. Her hilser vi på hverandre, dere får utdelt billetter, og vi går i samlet flokk opp i salen.

Transport:  Egen bil, evt buss eller gå om man bor i nærheten.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 kino

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter i konvolutt merket ditt navn til leder for dagens aktivitet.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig Mandag 4. november.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Ingvild og Renate

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

10. nov 2019

Klokkeslett

12:40 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Renate

Telefonnummer 98072551

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden 8, 3117 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 28. oktober
19:28
Slutt: 4. november
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding