Sandefjord og Tønsberggruppa tar en dagstur m/buss til Kongsberg Skisenter

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer deg og dine til en spennende dag i slalombakken i Kongsberg skisenter.

Vi kjører buss fra Sandefjord og Tønsberg.

Nye familier, og de som ikke har opplevd denne type aktivitet før, blir prioritert først.

Denne aktiviteteten passer for familier med barn fra 8-9 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 17 Februar starter reisen fra Sandefjord med leid turbuss. Leder Frank møter deltagerne som kommer på ved  Sandefjord bussterminal. Oppmøte kl. 08.15.

På Tønsberg togstasjon står leder Renate og tar imot dere. Oppmøte der er kl.08.30. Bussen drar derfra til Kongsberg senest kl.08.45.

Vi tar sats på en skikkelig hyggelig og morsom dag sammen, for både store og små.

 

Ta med: Slalomutstyr til deg og dine + HJELMER, godt med klær (gjerne 1 skift). Alle tar med egen matpakke/nok mat for hele dagen, drikkeflaske og termos med noe varmt. Et sitteunderlag kan også være lurt.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt. Ta heller med litt kjeks eller annet godt hjemmefra i sekken.

For de av dere som ikke har slolomutstyr, anbafaler vi at dere prøver å låne av venner/bekjente/familie. Det finnes GRATIS utlånsordninger som:

Tønsberg: Frivillighetssentralen, åpent mandag til fredag: 10-14, tlf: 90589958, adresse Tjømegaten 1c, 3126 Tønsberg.

Tønsberg: Skattekammeret (Kirkens bymisjon), åpent Mandag/Torsdag: 15-18, tlf: 94023702, adresse Farmannsveien 3, 3111 Tønsberg.

Færder/Nøtterøy: BUA åpent mandag 14-15.30, torsdag 14-15.30, tlf: 95994850, Kirkeveien 213, 3163 Nøtterøy.

Sandefjord: Utlånssentralen, åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra kl.10-14, utenom åpningstid kan det gjøres avtale med Frivillighetssentralen på tlf: 96095181, adresse til utlånssentralen er Stochflethsgt. 28.

Vi har ikke noe utlån muligheter på denne turen. Så deltagere MÅ skaffe alt utstyr selv. 

Oppmøte Sandefjord bussterminal: 08.15 (Leder Frank tar imot dere her). Gjør oppmerksom på at det kan være betaling for parkering i området. Vi drar umiddelbart videre til Tønsberg for å plukke opp resten av gjengen. .

Oppmøte Tønsberg togstasjon: 08.30 (Leder Renate tar imot dere her). Her også må vi gjøre oppmerksom på at det kan være betaling for parkering i området. Avreise videre til Kongsberg er kl.08.45. Vi tar her en felles hilserunde på bussen før avreise.

Avreise Kongsberg skisenter: 16.30 (stopper på Tønsberg togstasjon og Sandefjord bussterminal)

Ca ankomst Sandefjord er kl.18.00.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Kongsberg

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter til leder.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig Fredag 07 februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frank og Renate

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

17. feb 2020

Klokkeslett

8:15 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Funkeliaveien 105, 3616 Kongsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr pr pers

Start: 3. februar
8:08
Slutt: 7. februar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding