Sandefjord- og Tønsberggruppa ser Grinchen på Kilden kino

Vil dere være med på kino på søndag - 11. november?

Den gretne Grinchen hater alt som har med julen å gjøre og vil helst bare være alene. Det topper seg når innbyggerne i byen går i gang med å arrangere den største julefeiringen noensinne. Grinchen legger en slu plan om å stjele julen. Men de blir kanskje han selv som lærer seg noe viktig om den sanne juleånden.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 11. november drar vi på Kilden kino i Tønsberg for å se Grinchen. Det er en ny tegnefilm, men Grinchen kjenner du kanskje til fra før? Vi møter opp kl. 13.00. Det er en vanlig 2D-film på norsk  (ingen 3D-briller på denne).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at all kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Til barna har vi bestilt en ferdig pakke med en liten barnepopcorn, brus og et Millionsrør (sukkertøy) av oss, så det skal ikke være behov for å kjøpe noe mer. Det man ikke vil ha selv, kan man gi bort eller ta med hjem. Vi lager ikke spesialavtaler denne dagen (men det er lov å si nei takk, naturligvis). Voksne deltakere som ønsker en slik popcornpakke kan få det, da må dere melde det på forhånd i kommentarfeltet når dere melder dere på.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møter direkte på Kilden kino søndag 11. november kl. 13.00 i foajeen, og leder er godt merket med Enestående familier!

Vår foreslåtte deltakerpris: Denne dagen er det ikke noen egenandel.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du gjerne vil være med. Plassene blir fordelt fredag 9. november. Det hender vi får avbud, og da kanskje du hører fra oss selv om dere ikke fikk plass i første runde. Et slikt tilbud kan komme i siste liten, også!

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Liselotte

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

11. nov 2018

Klokkeslett

13:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Liselotte

Telefonnummer 95024333

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden 1, 3117 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 6. november
15:00
Slutt: 11. november
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding