Sandefjord- og Tønsberggruppa reiser til Tusenfryd!

Sandefjord- og Tønsberggruppa reiser med buss til Tusenfryd!

Vil du værra med, så heng deg på :-)

Aktiviteten denne gangen passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 17. august drar vi til Tusenfryd. Vi skal teste grenser, le mye, det vil kile i magen og noen små hyl vil forekomme.

Vi tar felles buss til og fra. Oppmøte/avgang blir på togstasjonen i Tønsberg.

Ta med: Drikkeflasker og niste/mat for hele dagen. Pluss masse godt humør! Vi spiser matpakkelunsj sammen et egnet sted i parken.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kiosk- og mathandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Oppforder heller til å ta med noe ekstra godt hjemmefra, da det blir en lang dag og mye fristelser.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte i Tønsberg: Kl.08.45 på togstasjonen i Tønsberg.

Avreise fra Tusenfryd: Kl.18.00 der hvor bussen har parkert.

Transport: Vi kjører felles buss både til og fra Tusenfryd. Oppmøte er på togstasjonen i Tønsberg. Transport til stasjonen, må alle deltagere ordne selv.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person som betales kontant i konvolutt til leder ved oppmøte, og før påstigning på bussen. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre, eller bare levere en tom konvolutt med navnet ditt på (da forstår vi lederne det). Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. De 50 plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig  fredag 9. august. Vi prioriterer nye familier, de som ikke har vært med oss hit tidligere og familier fra Tønsberg og omegn først.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord om du lurer på noe.

Det blir tur uansett vær denne dagen. Derfor er det viktig å ta med vær og skotøy etter forholdene.

Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Renate Amalie

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

17. aug 2019

Klokkeslett

8:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Fryds Vei 25, 1407 Vinterbro

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50

Start: 4. juli
12:00
Slutt: 8. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding