Sandefjord- og Tønsberggruppa nyter er deilig dag på Østre Bolærne!

Sandefjord- og Tønsberggruppa gjentar fjorårets suksess.

Nemlig en deilig dag i hyggelig selskap på Østre Bølærne.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 10. august reiser vi med båt til Østre Bolærne. Her benker vi oss til med medbrakt mat og drikke for dagen. Vi bader, leker, fisker kanskje litt krabber (tips: ta med hyssing, klyper og reker/pølsebiter og en bøtte).

 Ta med: Drikkeflasker/ønsket drikke, niste/mat for hele dagen. Husk godt humør ;-)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Men ta gjerne med noe ekstra godt hjemmefra.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 10.15 på østsiden/utsiden av kanalbroen - Kanalveien 15.

Transport/parkering:  Kjør inn ved Dags Marked i rundkjøringen/Esso stasjonen. Kjør 300 meter inn i kanalveien, bak nytt boligbygg for gratis parkering.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person som betales kontant i konvolutt til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre, eller levere tom konvolutt med navnet ditt på (vi ledere fortår da). Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredag 2. august.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at i Enestående Familier avlyser vi ikke aktiviteter. Men derfor det bøtter ned denne dagen, kan det hende vi kaster oss rundt og gjør noe annet. Leder følger med på værmelding, og vil sende ut epost på plan B noen dager i forveien dersom plan A ikke gjennomføres pga dårlig vær.

Bare ta kontakt på SMS/tlf om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder  Renate Amalie (98072551)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

10. aug 2019

Klokkeslett

13:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post : sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Nedre Langgate 26B, 3126 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30

Start: 4. juli
12:45
Slutt: 2. august
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding