Sandefjord- og Tønsberggruppa - minirideleir første helga i vinterferien - familier med barn 12+

Sandefjord- og Tønsberggruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Den første helgen i vinterferien, lørdag 16.-søndag 17. februar, er det overnattingstur for enestående familier med barn fra 12 år som liker hester, liker å ri - eller har lyst til å lære, på Stall Verdens Ende på Tjøme.  Turen er for deg som opplever deg alene i voksenrollen og har barn fra 12 år og opp, søsken i samme familie er naturligvis med, om man får plass.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Første helga i vinterferien, 16.-17. februar, har vi minirideleir med en overnatting. Vi har tidligere hatt flere rideskole-arrangementer.  Denne gangen lager vi en samling for familier med større barn, fra årgang 2006 og oppover. Vi regner med at mange er nybegynnere, men det vil være anledning til å lage en gruppe for øvete ryttere.  Sett gjerne opp om noen av dere mener dere er øvete ryttere, det er nyttig for planleggingen. Vi skal være på Stall Verdens Ende på Tjøme.  Vi begynner lørdag kl. 10, og det er oppmøte direkte på ridesenteret. Det er enkle rom med køyesenger på stedet, og hver  familie får eget rom. Det er noen store rom det er mulig å dele.  Dersom du og en familie du kjenner ønsker dere turen og dere ønsker å dele rom, kan dere føre opp det i kommentarfeltet. Vi prøver å få med så mange som mulig.    Disse to dagene er det flere rideøkter, stalltjeneste, god mat som vi ordner og hyggelige overraskelser.  Arrangementet varer til søndag kl. 15.

Vi forventer at familier som melder seg på er med på hele arrangementet - også overnatting - og deltar i fellesaktiviteter.

Stall Verdens Ende ivaretar sikkerheten for gruppa vår.  De deler inn i grupper og avgjør om den enkelte deltaker har rideferdigheter som kreves for rideøkter og gruppeinndeling.  Vi forventer at alle deltakere forholder seg lojalt til de beskjeder som blir gitt om gruppeinndeling og avgjørelser om sikkerhet for øvrig. Snakk gjerne med barna om at det er rideinstruktørene som bestemmer og at vi gjør som vi får beskjed om, hvis dere får plass på turen. Vi forventer at alle deltakere overnatter og tar positivt del i fellesskapet, er med på fellesmåltider og samling om kvelden.

Ta med: Dere tar med dere klær og skotøy som passer for riding.  Dere trenger ikke særskilt utstyr om dere ikke har det.  Sko/støvler bør ha en liten hæl slik at man ikke sklir i stigbøylene, men det er ikke nødvendig å ha ridestøvler.  Hvis du har eller kan låne, kan du naturligvis bruke det. Deltakerne må selv ha med sengetøy (pute/dyne med innhold, laken, håndkle, toalettsaker og det du trenger).

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. Medbragt godteri deles med alle. Hvor det er allergihensyn, avtales det med leder. NB:  Det er felles lørdagsgodt lørdag kveld som lederne ordner.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Lørdag 16. februar kl 10 på Stall Verdens Ende.  Arrangementet slutter søndag 17. februar kl. 15.

Har du ikke bil? Buss nr 02 går fra Tønsberg rutebilstasjon kl. 09.00.  Du bytter til buss nr. 022 på Sundene, dette er en bussbytteplass.  Bussen går helt til ridesenteret, og er framme kl. 09.53.  Ridesenteret ser du lett fra busstoppet!  Si fra til oss om du kommer med bussen. 

Hjem på søndag går det ikke buss.  Gi beskjed om du ikke har skyss hjem, så sørger vi for at alle har skyss inn til Tønsberg (rutebilstasjon/ togstasjon).

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 150 pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer (Stall Verdens Ende har gitt oss en gunstig pris fordi de vil være med og støtte arbeidet vårt. Den reelle prisen vi betaler er kr. 2250 for voksne og kr. 1950 for barn).

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn, og våre arrangementer er for deg som er alene voksen med barna.

Plassene blir fordelt ca 1. februar. De som blir prioritert er familier med 2006-barn og eldre fra Sandefjord- og Tønsbergruppa, og familier som ikke har vært med på så mye, før. Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Om du ikke får plass ved den første fordelingen, kan du likevel høre fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det, om du ser at vi ringer deg.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Liselotte og Anette

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

16. feb - 17. feb 2019

Klokkeslett

10:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Liselotte

Telefonnummer 950 24 333

E- post sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Skåeveien 3, 3145 Tjøme

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150

Start: 14. januar
16:50
Slutt: 15. februar
10:24

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding