Sandefjord- og Tønsberggruppa lager gresskarlykter og Mumiepølser 2. november

Det er høst og denne kvelden er det bare å glede seg til!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 2. november inviterer vi - sammen med Juba, til en kveld i 'kjøkkenets tegn': Vi har nemlig ordnet oss med en mengde Halloween-gresskar fra en av byens gårder og nå skal vi lage gresskarlykter!

Den smilende eller leende gresskarlykten med lys i har sin opprinnelse i en gammel irsk myte om den gjerrige smeden Jack. Han fikk en dom som besto i at han måtte gå omkring på jorden fram til dommedagen med en uthult kålrot med lys i.

Denne uthulte kålroten til smeden Jack er forgjengeren til dagens Halloween-lykt. De aller fleste designene er skumle, men du kan også lage morsomme lykter.

Vi blir nok litt småsultne etterhvert, så da holder vi oss på kjøkkenet og lager kule Mumiepølser.

Glem å ordne til kveldsmat hjemme denne dagen altså, vi spiser heller Mumiepølser sammen :)

Det blir også litt saft, kaffe og te.

Ha på: Klær som tåler litt søl.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Seinest kl 17.30 i IOGTs store fine lokale i 4. etasje, Dronningensgate 1a (det er heis på stedet). Da starter vi som vanlig med en enkel og uformell hilserunde :)

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og da er den lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De tilgjengelige plassene fordeles mandag 22. oktober og da går det ut en bekreftelse på epost til de som har fått plass.

Står du fortsatt på ønskelista etter dette, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Ingvild og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

2. nov 2018

Klokkeslett

17:30 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Sted

Dronningens gate 1a Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0,-

Start: 8. oktober
8:00
Slutt: 1. november
23:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding