Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Trollfoss i Lardal 30. juni

Sandefjord- og Tønsberggruppa er i turmodus og denne sommersøndagen er det Vestfolds høyeste foss som skal besøkes!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

Trollfoss i Daleelva er èn av perlene i Lardal. 

Fallet på 12 meter er imponerende der det ligger i et canyonlignende område. 

Det er et lite stykke å gå fra der vi parkerer og noen partier kan være litt krevende, så vi tilpasser tempoet og går samlet. Bomvei, ta med kr 50,- i kontanter. Leder Frank er godt kjent i området og vil sørge for at vi ikke går oss bort.

Har du ikke vært med på noen aktiviteter med Enestående familier tidligere, er dette en superfin anledning til å bli litt kjent med tilbudet og andre voksne som også er ofte alene med barna sine :)

Ta med: 

  • Drikke og nistepakke til deg og dine til felles matpause
  • Gode sko og klær etter vær (det er ikke værforbehold)

Ansvar: Foreldre har som alltid alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på aktiviteter med Enestående familier, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot fotografering og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg på. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Melder du din interesse etter at de 40 tilgjengelige plassene er passert, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til dagen før aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Frank og Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

30. juni 2019

Klokkeslett

12:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Antall plasser: 40 Gjenværende: 24

Start: 4. juni
9:00
Slutt: 29. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding