Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til romjulskino og pizza, 30. desember.

Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til kino og pizza på Kilden kino i romjulen. Vi spiser pizza hos Pizzabakeren rett ved siden av etter kinoen. Denne aktiviteten passer for familier med barn fra 6 år og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 30. Desember tar vi turen til Kilden kino i Tønsberg, hvor vi skal se Mary Poppins Vender Tilbake. Etter filmen spiser vi pizza på Pizzabakeren.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt. På denne aktiviteten får alle hver sin medium popcornmeny, og denne er inkludert i deltagerprisen.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Senest kl. 11.30, ved Pizzabakeren (inne). Der er jeg (Renate) godt synlig i min fine røde t-shirt, merket Enestående.

Her hilser vi på hverandre, og går samlet inn til forestillingen.

 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Fredag 21. desember vil vi fordele de ca 30 plassene så rettferdig som mulig.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Merethe og Renate.

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

30. des 2018

Klokkeslett

11:30 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Renate

98072551

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kilden 1, 31117 Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 17. desember
17:00
Slutt: 29. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding