Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til minitopptur til Salsås i Larvik

Velkommen med på søndagstur i flott natur 9. Juni!

Denne dagen går vi i samlet flokk på grusveier og stier opp til den lille toppen Salsås (221 meter over havet), hvor vi har 180 graders strålende utsikt over land og hav. På toppen spiser vi medbrakte matpakker og tar oss tid til en god beinstrekk, før vi går ned igjen gjennom en idyllisk, vårgrønn bøkeskog.

På tur ned passerer vi blant annet et stort tjern, om noen skulle ha lyst på en rask dukkert (NB: Det er ingen strand her). Vi prøver også å finne en 600 meter lang, mørk tunnel som er i området. Det er mulig å kikke inn her for de som er nysgjerrige, men vi legger ikke opp til å gå gjennom hele tunnelen.

Turen passer for familier med turglade barn fra ca 6-8 års alder. (Les hele turbeskrivelsen og vurder selv hva ditt barn klarer.) Små barn kan være med om de sitter i bæremeis. Det er et lite parti før toppen som er ganske bratt, og ellers er det ganske steinete flere steder underveis. Men vi har det ikke travelt på tur, så vi venter på hverandre.

Turen vil, fra vi starter å gå, ta ca 4 timer, hvorav ca 2,5 - 3 timer går med til å gå. De voksne som er med tar ansvar for egne barn underveis.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Har du ikke vært med på aktiviteter i Enestående familier tidligere, er dette en fin anledning til å bli kjent med tilbudet og andre voksne som også er mye alene med barna sine :)

Ta med:

Drikke og nistepakke til deg og dine
Lommelykt, om du får lyst til å kikke litt inn i tunnelen
Gode sko og turklær. Om det skulle friste å prøve noen svømmetak, finner vi en plass å legge igjen badetøyet før vi går til toppen.
Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på aktiviteter med Enestående familier, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot fotografering, og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder har på gul vest og er lett å få øye på. Her hilser vi på hverandre, og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere, slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Har du glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe :)

Vennlig hilsen frivillig leder Cecilie

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

9. juni 2019

Klokkeslett

11:00 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cecilie Sunde: 413 25 013

Sted

Pris: 0,-

Start: 2. juni
22:32
Slutt: 8. juni
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding