Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til Messafestivalen lørdag 05.mai

Bli med oss på Messafestivalen lørdag 05. mai.

Vi møtes for en dag på tivoli i Tønsberg og de som vil kan bli igjen og se på Freddy Kalas etter felles pizzaspising.

En dag full av fart og spenning og morsomme opplevelser.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 05.mai møtes vi ved hovedinngangen før vi samler oss og spiser felles nistepakke. Vi blir litt kjent og deler ut dagspass til de som har registrert seg for dette. Her møter du kanskje noen som har lyst å ta de samme karusellene som deg på tivoliet? Vi koser oss på området, kjører karuseller eller rusler rundt før vi samler oss til felles pizza kl. 17.00.  Vi spiser samlet før selve arrangementet avsluttes. De som ønsker det kan bli igjen å se på Freddy Kalas som går på scenen klokken 19.00, eller fortsette karusellkjøret på egenhånd. 

Ta gjerne med: Nistepakke til felles lunch når vi kommer, vannflaske og nok drikke til dagen. Et sitteunderlag kan også være lurt å ta med. Vi bestiller pizza til felles middag kl. 17.00, så til dette måltidet trenger du bare egen drikke. Kle deg etter været.

Som alltid er foreldre ansvarlige for egne barn.

Av hensyn til fellesskapet - og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig ALLE voksne til å unngå kioskhandling på aktiviteter i Enestående familiers regi.

Oppmøteplass: Kl. 12.00 utenfor hovedinngangen til Messafestivalen. Lederne er lette å få øye på i røde T-Shorter, og en rød ballong. Her hilser vi på hverandre før vi går inn i samlet flokk og finner oss en fin plass å spise nistepakka.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person som skal ha dagspass for karusellkjøring og kr 20,- for de som ikke skal ha dagspass for å kjøre karuseller. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. NB: Skriv i beskjedfeltet hvem som skal ha dagspass til karusellkjøring og ikke, samt eventuelle allergier å ta hensyn til på pizza. E.g: "barna Kari og Pål skal ha dagspass, pappa Jens skal ikke ha pass til karusellene. Pål har glutenallergi". Det er helt greit at voksne også bestiller dagspass, men vet du at du ikke skal bruke det er det fint om andre kan få gleden av det.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Ved stor pågang vil vi på denne aktiviteten prioritere familier fra Tønsberg og omegn. Vi fordeler plassene så klokt og rettferdig som mulig 26.04.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla (988 40361) og Anette (916 34196)

IOGTs Enestående familier Sandefjord

Informasjon

Dato

5. mai 2018

Klokkeslett

12:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 916 34196

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Sted

Stadionveien 12, Tønsberg

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 21. april
16:10
Slutt: 26. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding