Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til lett lunch og Badeland

Sandefjord og Tønsberggruppa ber deg og dine med på en lett lunch, før vi inntar badeland på Level (Olsrød Park).

Nye og 'gamle' familier er like velkomne!

Denne aktiviteten passer for ALLE :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 16 februar tar vi turen til Level badeland på Olsrød. Her spiser vi forhåndsbestilt lunch med drikke (leder ordner dette). Når vi er ferdig med lunchen, inntar vi badeland for et par timers moro.

Ta med: Vannflasker, badetøy, håndkle, shamphoo, dusjsåpe, evt baderinger/riktig utstyr til ditt barn.

Level badeland er ikke et stort anlegg, men består av et passe stort basseng, et mindre baby basseng, boblebad, sauna (kun for voksne), en sklie, klatrevegg og badstue. Her skal vi uansett klare å få en koselig og morsom opplevelse sammen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres ALLE voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Start: Oppmøte Kl 12 på Olsrød Park (ved Rema 1000). Vi går samlet opp til cafeen i 2 etg. Her tar vi en hilserunde, og koser oss med hver vår deilige kyllingbaguette og brus. Vi går samlet inn på badeland når lunchen er ferdig (ca kl.13.00).

Slutt: Aktiviteten avsluttes kl.15.00

Transport: Alle må komme seg til og fra selv, med bil, privat skyss eller buss. (Siden det er Søndag, må vi gjøre dere oppmerksomme på at busstidene er en del redusert). Rutetider finner dere på www.vkt.no (Stoppested utenfor heter Olsrød Park) Og buss 01 til Åsgårdstrand er bussen som stopper her). Denne går fra spor 14 inne på rutebilstasjonen i Tønsberg sentrum.

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 Level Badeland

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter til leder Renate.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig Søndag 9 februar.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Renate Amalie

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

16. feb 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Renate Amalie

Telefonnummer: 98072551

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Gauterødveien 6, 3154 Tolvsrød

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 ,-

Start: 5. februar
10:15
Slutt: 9. februar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding