Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til lekelandsøndag 21. oktober

Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til en trivelig lekelandsøndag i Sandefjord.

Aktiviteten passer for familier med barn opp til 10-12 års alder.

Vi ønsker både nye og 'gamle' familier velkommen :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 21. oktober er det fare for at vi blir godt kjent med hverandre! 

Vi har reservert hele 'terrassen' til oss innerst i kafèområdet fra kl 14-17 på Metro lekeland. Der er det store sofaer -perfekte til å sitte lenge og skravle i. Det blir basen vår gjennom dagen mens ungene løper rundt og leker i diverse apparater i lekelandet. Lederne ordner med kaffe og te.

Det er lurt at store og små har spist seg gode og mette på lunsj før man kommer.

Det er kiosk på stedet med litt av hvert av fristelser. I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle skal ha anledning til å bli med oss på aktiviteter, uansett størrelse på lommebok. På steder vi besøker hvor det også er kiosk, oppfordrer vi derfor alltid foreldre/foresatte til å unngå kioskhandling og gjerne også snakke med barna om det på forhånd slik at de er forberedt. Slik blir det likt for alle og ingen misunnelse.

Har du ikke vært med oss på noe før, er dette en superfin anledning til å bli kjent med tilbudet og ikke minst andre voksne som også ofte er aleine med barna sine. Det kommer hele tiden nye familier med og som oftest er vi en god blanding av nye og 'gamle' på de forskjellige aktivitetene gjennom året.

Ta med: Vannflaske. Sokker er også nødvendig :)

Oppmøte: Seinest kl 13.45 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne har på rød t-skjorte med 'Er du enestående?' på ryggen og er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi kjører i privatbilene vår til Metro lekeland.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder deg på. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 20,- pr barn. Betales kontant til leder ved fremmøte. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå betaler du bare litt mindre, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen om du ønsker det.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter og da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene 24. september, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen frivillig leder Nina m/flere

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

21. okt 2018

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Hinderveien 8

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 6. september
9:00
Slutt: 20. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding