Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til Høyt og Lavt Klatrepark i Lågendalen lørdag 02. juni

Sandefjord og Tønsberg-gruppa er klar for en dagstur til klatreparken Høyt og Lavt i Vestfold.

Vi inviterer til og gleder oss til en spennende dag i trærne og med felles matpause/grilling med en enestående gjeng :-)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 02. juni reiser Sandefjord og Tønsberg-gruppa til klatreparken Høyt og Lavt Vestfold i Lågendalen.

Barn under 6 år må ha med en voksen i grønne løyper. Barn under 12 år må ha med en voksen i blå, rød og sorte løyper. Som alltid på tur med Enestående familier er du selv ansvarlig for egne barn.

Egenerklæringsskjema: Alle som får tildelt plass på aktiviteten må fylle ut egenerklæringsskjema på forhånd før ankomst. Du finner det ved å klikke på denne linken: https://hoytlavt.no/vestfold/egenerklaeringsskjema.

Klær: Klatreparken anbefaler treningstøy eller lett turtøy som det beste til klatring. Joggesko eller tursko med god såle. Man blir varm og svett av all aktiviteten, så det er lurt å ha med en sekk med skiftetøy. Unngå klær med snorer som hettegensere og lignende. Det er en del kvae rundt omkring oppe i trærne og mange har tidligere erfart at det er fint å ta med helt tynne vanter/klatrehansker.

Regn: Det går helt fint å klatre i regnvær. Pakk derfor med lett regntøy om dagen ser ut til å bli noe annet enn sol fra skyfri himmel.

Ta gjerne med: Matpakke, grillmat og nok drikke til dagen. Kanskje også en termos med noe varmt i. Eventuelt sitteunderlag til pausene. Vi i Enestående familier forsøker å legge til rette for at foreldre bruker så lite penger som mulig for at alle skal ha anledning til å bli med oss på ulike turer. Hver familie tar derfor med drikke og matpakke/grillmat til seg selv. Parken har griller vi kan bruke og vi legger opp til felles lunsj der. Dette blir nok også basen vår gjennom dagen.

Det er kiosk på stedet med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Barna dine kan kanskje få noe snacks eller en is i bilen på vei hjem istedenfor? Snakk gjerne med dem om dette på forhånd.

Oppmøte: Seinest kl 09.30 i privatbilene våre på Sem  utenfor Tønsberg ved E18 (Aulerød) busstopp.

Lederne er lette å få øye på i røde T-shorter med “Er du Enestående?” på ryggen. Vi hilser på hverandre og forsøker å kjøre mest mulig i samlet flokk til klatreparken. Dersom du kjører direkte til klatrepaken, gi beskjed om det i kommentarfeltet, så slipper vi å vente på deg.

Vår foreslåtte pris: Kr 50,- pr person som skal klatre. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Hvilke familier ønsker vi å tilby plass på denne turen? Fortrinnsvis familier tilhørende Sandefjord og Tønsberg-gruppa. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Merk: I påmeldingen vil vi at du skriver konkret hvem av deltakerne som skal ha dagspass til klatring samt høyden på deltaker, eg. "Mads, dagspass klatring, over 140, Mia dagspass klatring, over 140, Morten, skal ikke klatre". (de ulike høydene er over 140, 110-140 og under 110).

Lørdag 26.mai vil vi så rettferdig som mulig fordele plassene, og de som har fått plass vil da få en e-post om dette.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Velkommen til store og små, nye og “gamle”  Har du ikke vært med oss før er dette en flott anledning til å bli kjent med tilbudet og ikke minst: Treffe andre enestående familier! Vi gleder oss!

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Camilla og Anette (91634196)

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

2. juni 2018

Klokkeslett

9:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Anette Malme

Telefonnummer: 91634196

E- post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sem E18 Aulerød

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,-

Start: 22. mai
22:30
Slutt: 26. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding