Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til fellesmåltid og forestillingen 'Jul i Blåfjell'

Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer til fellesmåltid på kina restaurant i kongensgate og forestillingen 'Jul i Blåfjell' på Hjertnes tirsdag 3. desember!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vi har vært så heldige å få et supert tilbud, så nå gjør vi oss klare til en helaften med god mat og teater!

Sakset fra Hjertnes kino- og kulturhus:

Jul i Blåfjell har gledet utallige barn og voksne gjennom mange år. Det er med stor glede HJERTNES KULTURHUS ønsker velkommen til et herlig gjennsyn med Turte, Tvilling, Rødnissejenta og alle de andre i Blåfjell.

Ja, kanskje Mamsen og Lillegutt også dukker opp?

I år skjer det merkelige ting i Blåfjell; Den gamle kloke blånissen, Erke, har blitt veldig rar og det kommer pussige lyder fra kvisthulen. Kan det være noen som gråter der inne?Og hvem kaster søppel i Blåfjell ?Klarer de flinke Blånissene å løse problemene før det  blir julenatt ?«Jul i Blåfjell» er bygget på oppsetningen som i en årrekke har  blitt spilt på Oslo Nye Teater.

Ta med deg: Godt humør :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med. Av hensyn til fellesskapet og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 16.00 på Xi-Li Deng, Kina restauranten i kongesgate.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr person. Prisen inkluderer mat, drikke og forestilling.

Betales like før/ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8031 blåfjell

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser (30). De fordeles så klokt og rettferdig som mulig 15. november. Vi vil prioritere familier som ikke har vært med oss på en stund.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det om du ser vi forsøker å ringe deg. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen de frivillige lederne for dagen

Camilla og Cecilie

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

3. des 2019

Klokkeslett

16:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Cecilie

413 25 013

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Kongensgate 24

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 7. november
19:00
Slutt: 15. november
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding