Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til familiejulebord 2. desember

Vi har den glede av å nok en gang invitere til koselig familiejulebord på Grand i Larvik!

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Grand hotel har lang tradisjon i å gjøre mye ut av jula og arrangerer blant annet årlige familiejulebord som er svært populære.

Det blir julestemning, nye bekjentskaper, buffèt med nyyydelig julemat, assortert utvalg av desserter og kaker samt brus og kaffe/te.

Vi kan gå rundt juletreet og har hørt rykter om at nissen kommer en tur innom også. Kanskje han har med noe til barna?

Ved stor pågang vil vi prioritere familier fra Larvik, Sandefjord og Tønsberg som ikke tidligere har vært så heldig å få være med på familiejulebordet.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 13.45 på Grand hotel. Lederne tar imot rett på innsiden. De er nok litt pyntet for anledningen -kanskje med litt glitter i håret også?- og er lette å få øye på.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 50,- pr person (barn under 4 år gratis). Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå når det nærmer seg jul, legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå kommer det opp en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost bare via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

De 50 plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig 13. november og bekreftelse på epost går ut til disse.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen familiejulebordet går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Frem med finklærne, vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Ingvild og Nina

Informasjon

Dato

2. des 2018

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Storgata 39 Larvik

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 1. november
8:00
Slutt: 30. november
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding