Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til dagstur til Kongsberg skisenter lørdag 24.02

Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til en dag i slalombakken i Kongsberg skisenter. Vi kjører buss fra Sandefjord og Tønsberg.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 6 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 24. februar reiser vi fra Sandefjord med buss, oppmøte kl. 08.15. De som ønsker avreise fra Tønsberg møter opp på busstopp på Sem E18 (Aulerød) kl. 08.30. Vår leder Ingvild møter dere i Sandefjord og vår leder Anette møter dere på Sem. Vi skal hygge oss sammen og satser på en fin dag i slalombakken for store og små. Retur fra Kongsberg skisenter kl. 16.30, bussen stopper på Sem E18 (Aulerød) før Sandefjord som vi ankommer ca. 18.00.

Ta med: Slalomutstyr til deg og dine + hjelmer, godt med klær. Alle tar med egen matpakke, drikke og termos med noe varmt. Vi har med grillkull slik at de som ønsker å ta med grillmat istedenfor eller i tillegg til matpakka kan møtes til felles grilling ved grillene som står nederst i bakken.

På stedet er det kiosk med litt av hvert av fristelser. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling. Slik handling denne dagen vil være helt unødvendig siden hver enkelt voksen på turen pakker med seg hjemmefra nok mat og drikke til seg og sine barn.

For de av dere som ikke har slalomutstyr anbefaler vi å forsøke å låne utstyr. Erfaringsmessig er det dyrt og lange køer i skiutleie på skisenteret. Om du ikke har venner/kjente du kan låne utstyr av finnes det gratis utlånsordninger.

Tønsberg: Frivillighetssentralen, åpent mandag til fredag fra 10-14, tlf: 33212414, adresse Tjømegt. 1c, Tønsberg

Færder/Nøtterøy: Låneloftet åpent mandag 14-20, tirsdag 14-18, torsdag 14-20, på Huset, Kirkeveien 213, Borgheim.

Sandefjord: Utlånssentral, åpent tirsdag, onsdag og torsdag fra kl. 10-14, utenom åpningstid kan det gjøres avtale med Frivillighetssentralen på tlf:96095181, adresse til utlånssentral er Stochflethsgt. 28.

Er det ikke mulig skriver du "trenger skileie" i beskjedfeltet ved påmelding og vi kan bistå med utleie på skisenteret i Kongsberg.

Oppmøteplass Sandefjord: Kl. 08.15 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord. Gjør oppmerksom på at det kan være betaling for parkering i området. Avreise kl. 08.30. Leder Ingvild er lett å få øye på med en rød ballong i hånda. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi videre for å plukke opp resten av gjengen.

Oppmøteplass Tønsberg: Kl. 08.30 på Sem E18 (Aulerød) busstopp. Her er det gratis parkeringsplasser. Leder Anette møter dere der, lett å få øye på med en rød ballong i hånda. Avreise kl. 08.45. Vi hilser på hverandre og kjører buss sammen til Kongsberg skisenter.

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 100,- pr person (buss tur/retur og heiskort). Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt. Er prisen mer enn du klarer akkurat nå legger du bare litt mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot god økonomi og er med mest for det sosiale, er du som vanlig velkommen til å betale litt mer enn den foreslåtte deltakerprisen.

Påmelding: Vi åpner for påmelding lørdag 03.02.18 kl. 20.00, og alle som ønsker å delta på denne turen kan melde seg på ønskelisten frem til onsdag 07.02.18 kl. 20.00. Vi vil etter dette prioritere så rettferdig som mulig, og fordeler plassene den 12.02.18. Denne gangen prioriteres spesielt familier fra Sandefjord og Tønsberg, nye familier og familier som ikke har vært med på slalomtur tidligere, enestående pappaer med sine barn vil også bli prioritert. Etter fordelingen vil vi sende ut en e-post til alle om dere har fått plass eller om dere står på ønskeliste.

NB: Skriv i beskjedfeltet om det er voksne som IKKE skal ha heiskort, og om du ønsker at vi skal bistå med leie av skiutsyr.

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget statustekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes et nytt passord umiddelbart til din epostadresse.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Ingvild og Anette

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

24. feb 2018

Klokkeslett

8:15 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Anette Malme

91634196

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100

Start: 3. februar
20:00
Slutt: 22. februar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding