Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Søndagstur til Hellesknatten

Sandefjord- og Tønsberggruppa er fortsatt i turmodus og denne søndagen utforsker vi den splitter nye gapahuken på Hellesknatten!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen før du melder din interesse.

Har du fått med deg at det har blitt bygget enda en flott gapahuk i Sandefjords skjærgård? Lyst til å tilbringe noen timer ute og bli litt kjent med andre voksne som også er alene med barna sine? Bli med til søndag, da vel :)

Gapahuken på Hellesknatten ved Langeby har sitte/liggeplasser til 25 personer under tak. Stedet har etablert grillplass og ligger fantastisk til - vestvendt, 50 meter fra sjøen og 150 meter til nydelig sandstrand. Mot vest er flotte svaberg. Kyststien 200 meter rett øst og denne fører inn til byen (7-8 km) eller ut til ytterste spiss på Vesterøya og vakre Folehavna (7 km).

Ta med deg: Klær etter vær, matpakke, vannflasker, kaffe/te. Og kanskje badetøy?

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på tur med oss, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Som alltid på aktiviteter i Enestående familiers regi, har foreldre alt ansvar for egne barn.

Oppmøte: Kl 14 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder er lett å få øye på i rød t-skjort med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk i privatbilene våre.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Vi sender ut en påminnelse til alle påmeldte et par dager før vi møtes.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen frivillig leder Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

1. sep 2019

Klokkeslett

14:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Antall plasser: 30 Gjenværende: 24

Start: 25. august
19:00
Slutt: 31. august
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding