Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Sjøørrretfiske på Flautangen 8. juni

Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer til en herlig dag ute med sjøørretfiske og bålkos på Flautangen på Østerøya i Sandefjord!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Lørdag 8. juni regner vi med kommer med fabelaktig fint vær, så da pakker vi tursekkene og drar til flotte Flautangen.

Der er det strand, svaberg, gapahuk og bålplass. 

Har du ikke vært med på aktiviteter i Enestående familier tidligere, er dette en fin anledning til å bli kjent med tilbudet og andre voksne som også er mye alene med barna sine :)

Ta med: 

  • Drikke og nistepakke/enkel bålmat til deg og dine
  • Fiskestang, liten kniv  og vedkubbe om du har
  • Klær etter vær. Kanskje badebuksa også?

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på aktiviteter med Enestående familier, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot fotografering og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder har på gul vest og er lett å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe :)

Vennlig hilsen frivillig leder Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

8. juni 2019

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no 

Antall plasser: 30 Gjenværende: 24

Start: 23. mai
15:00
Slutt: 8. juni
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding