Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Rusletur til Matskapet 13. oktober

Sandefjord- og Tønsberggruppa digger høstfarger og legger ut på en impulstur førstkommende lørdag! 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vet du at Matskapet er en idyllisk liten bukt på Goksjø?

Goksjø er Vestfolds fjerde største innsjø og er en helårsperle. Om vinteren er det ski, skøyting og isfiske som gjelder. Sommer og høst er området flott med kanopadling, turstier, fine badeplasser, ny vestvendt gapahuk ved Matskapet, rikt fugleliv med bl.a fiskeørn. Alt bare noen få minutter fra sentrum!

Denne gangen skal vi ikke ut i kanoer men istedenfor følge blåmerket sti fra parkeringsplassen på Vaggestad ved Kodalveien. Stien frem til Matskapet er lettgått og i underkant av 2 km. Gapahuken der er stor, med opparbeidet bålplass rett utenfor, og noen meter borte i skogen er det nå bygd en god, gammeldags utedo.

Kanskje rekker vi også en snartur opp på Røver'n? Der kan man fortsatt se ruinene etter den eldgamle bygdeborgen. 

I tursekken tar du med: 

  • klær etter vær
  • sitteunderlag
  • fiskestang om du har og har lyst til å prøve fiskelykken
  • enkel bålmat/matpakker
  • kaffe/te
  • vannflasker

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn på tur med oss, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at andre kan ha reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Seinest kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder er lett å få øye på i rød t-skjort med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for å få skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg på. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Det er god plass i skogen, så denne gangen får alle automatisk plass ved påmelding. Du vil se en blå tekst på skjermen din. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og da er den lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

13. okt 2018

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Start: 10. oktober
23:09
Slutt: 13. oktober
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding