Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Rideskoledag 22. mars blir 13. juni

Sandefjord og Tønsberggruppa liker uteaktiviteter -vi drar på landet og hygger oss med hest!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Lørdag 13. juni er ny dato for den trivelige aktiviteten som våre hestegale gutter og jenter vil sette stor pris på -vi reiser til Grorud gård ridesenter for en rideskoledag :)

Hva skjer'a?

Vi deles inn i to grupper etter ankomst kl 13. Adr: Grorudveien 50, 3158 Andebu.

Foreldre må belage seg på å leie hesten som barnet sitt sitter på. Det er lagt opp til at bare barna rir, siden det er begrenset antall hester. Slik vil vi få plass til flest familier denne dagen.

Det er en stor ridehall på stedet, men for turopplevelsens skyld kommer vi nok til å kose oss med å spasere ute på skogsstier :)

Når første pulje er ferdig, rigger vi til et pølsebål e.l inne i grillhytta. Her vil en av lederne alltid være tilstede.

Er du ny i Enestående familier, er denne dagen en superfin anledning til å bli litt kjent med tilbudet og ikke minst andre voksne som også er mye aleine med barna sine.

Vi forholder oss til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Det forventes at du og dine har lest smittevernreglene våre og kommer kun om dere er friske. Hold fornuftig avstand til andre og vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner.

Ta med deg: 

- Enkel grillmat/nistepakke.

- Vannflasker og termos med noe varmt.

- Klær etter vær.

- Støvler (evnt ridesko om du har).

- Gjerne tynne hansker og egne hjelmer, f.eks sykkelhjelmer.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte for felles kjøring: Kl 12.15 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Lederne er lette å få øye på i gule vester. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk i privatbilene våre.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr ridende. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Merk betalingen: 8031 rideskoledag

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De ble fordelt 9. mars. 

Vi vil prioritere familier som ikke har vært med på lignende aktivitet tidligere. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frank og Nina

frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

13. juni 2020

Klokkeslett

13:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. februar
8:00
Slutt: 8. mars
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding