Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Oppdagelsesferd til Rottenikkens hule 9. mai

Sandefjord og Tønsberggruppa gjør noe de aldri har gjort før - oppdagelsesferd til Rottenikkens hule!

Aktiviteten passer for familier som liker seg ute :)

'Rottenikken' var en kriminell skoggangsmann under andre verdenskrig og skapte frykt i mange bygder etter store avisoppslag høsten 1944. Han måtte selvsagt gjemme seg og et av gjemmestedene er faktisk i Sandefjord!

Rottenikkens hule ligger oppi en fjellskrent i Hjertåsområdet. Umulig å se nedenfra, så mange tror fortsatt den ikke finnes ;)

Oppdagelsesferden vår denne dagen starter med en ca 20 minutters rusletur på bred og fin skogssti i nydelige omgivelser. Om vinteren er dette en lysløype. Når vi tar av fra stien og kommer frem til fjellskrenten, må det klatres noen få minutter for å komme opp til den lille hula (der ligger en geocach også for dem som er opptatt av slikt). Alle barn må klatre sammen med sin mamma/pappa.

På hjemveien finner vi et hyggelig sted i skogen for felles matpakkelunsj. Kanskje ved en av gapahukene?

Vi følger myndighetenes råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle deltakerne leser og følger reglene.  Kort sagt kan de oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND.

Ta med deg: Vannflasker, matpakke, kaffe/te. Ha på joggesko.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder har på gul vest og er lett å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i privatbilene våre til parkeringsplassen i Drakeåsveien på Breidabilkk.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Melder du interesse etter at 20 plassene er passert, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. 

Usikker på om du har fått plass eller ikke? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vårhilsen fra

Nina

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

9. mai 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Antall plasser: 20 Gjenværende: 7

Start: 8. mai
10:58
Slutt: 9. mai
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding