Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Minigolf, kake og is

Nok en gang inviterer vi til noen trivelige timer på selveste 17. mai -i år blir det på minigolfbanen i Sandefjord sentrum. 

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre :)

Torsdag 17. mai inviterer vi til en uhøytidelig feiring med minigolf, kake og is. 

Det blir selvsagt også brus og kaffe. 

Kom som du er, i finstasen eller skiftet til hverdagsklær :)

Har du ikke vært med på noen aktiviter tidligere, er dette en fin anledning til å bli litt kjent med tilbudet "Enestående familier" og andre voksne som også er mye alene med barna sine. Det kommer hele tiden nye familier med, og på de fleste aktivitetene våre gjennom året er vi som regel en god blanding av nye folk og 'gamle travere'. 

Oppmøte: Kl 13 og utover på minigolfbanen ved havnen, rett på nedsiden av Scandic Park. Adresse: Sandefjordsveien 7. Lederne er lette å få øye på i røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen.

Ingen deltakerpris denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på.

Umiddelbart etter dette kommer det opp en blå tekst på skjermen din om du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss havner i folks spamfilter. Da blir den liggende som søppel/reklame e.l. hos mottaker).

Det som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Noen dager i forveien sender vi ut en påminnelses-epost til alle som skal være med.

Melder du deg på etter at de 30 plassene er passert registreres du automatisk på ønskelista. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen leder Nina m/flere

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

17. mai 2018

Klokkeslett

13:00 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Sandefjordsveien 7

Antall plasser: 30 Gjenværende: 21

Pris: Ingen

Start: 12. april
8:00
Slutt: 16. mai
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding