Sandefjord og Tønsberggruppa inviterer: Midtåsen og Knut Steens paviljong og skulpturpark 29. februar

Sandefjord og Tønsberggruppa gjør noe de aldri har gjort før - blir du med?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 2-3 år og oppover.

Midtåsen er flott å utforske, sommer som vinter. 29. februar tar vi turen og håper på å bli en god gjeng - det er alltid gøy med flere sammen på tur!

Vi parkerer ved Mokollen barnehage og tusler først opp på Mokollen. Her er det fabelaktig utsikt over store deler av byen. Etterhvert tar vi snarveien gjennom skogen og kommer opp på Midtåsen via en gammel port. Vi gjør oss kjent i parkanlegget, titter innom skulpturpaviljongen og finner et fint sted ute hvor vi spiser nistematen sammen.

På vårparten vil vi invitere til flere utforskerturer i nærmiljøet, blant annet til den sagnomsnuste hula til Rottenikken, i nærheten av Hjertås. Umulig å se for en som ikke vet hvor den er..

Ta med deg: Sitteunderlag, nistepakke, vannflaske og termos med varmt vann.

Leder sørger for kakao og motivasjonssjokolade til alle :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at en del har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Kl 12 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder er lett å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i samlet flokk.

Har du ikke bil og trenger skyss fra oppmøteplassen? Skriv det i beskjedfeltet når du melder din interesse. Det pleier å løse seg greit ved at vi fyller opp privatbilene og at den som sitter på deler på drivstoffutgiftene. En forutsetning for skyss er imidlertid at du har vært med oss tidligere slik at vi kjenner deg litt fra før.

Foreslått deltakerpris: Ingen denne dagen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en blå tekst på skjermen din om at du er påmeldt. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Melder du din interesse etter at de 30 plassene er passert, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Håper vi sees!

Vennlig hilsen

Nina

frivillig leder i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

29. feb 2020

Klokkeslett

12:00 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Mokollen barnehage

Antall plasser: 30 Gjenværende: 26

Start: 13. februar
17:00
Slutt: 28. februar
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding