Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Juletrehogst og nissebesøk 15. desember

Sandefjord- og Tønsbergruppa gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til en trivelig førjulslørdag hos Elisabeths Jul :)

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 15. desember er datoen for felleshogsten vår hos Elisabeths Jul på Fevang i Sandefjord. Kl 12 møtes vi på tunet deres :)

Felles juletrehogst er superkoselig og en superfin anledning til å bli kjent med andre enestående pappaer og mammaer. På de ulike aktivitetene våre gjennom året er vi som regel en god blanding av 'gamle travere' og nye folk, så ingen grunn til å nøle om du er ny og tenker at dette hadde vært hyggelig å være med på :) 

I Elisabeths juleskog finnes furu og vanlig gran. Ferdighogget edelgran selges på låven. De er dyrere og ikke en del av vårt tilbud her. Juletrefeltene ligger i fine skogsomgivelser og du vil se mange trær merket med fargede bånd. Det er disse som er anbefalt for hogst i år. 

Hva skjer'a? Fra tunet deres fraktes vi inn i skogen på en stor traktorhenger hvor vi står tett i tett som sild i tønne ;) Det er ofte høy stemning på hengeren, og er vi så heldige at det er kommet litt snø, ja da blir opplevelsen nesten magisk!

Vel fremme i skogen finner vi først frem til bålplassen. Mens vi griller sammen og koser oss med ekte bålkaffe og kakao, pleier nissen å komme på besøk. Han har med en liten pose til hver av ungene, om de lover å stelle pent med nisseskogen. 

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet og der er det mye å velge mellom. Treet du og barna dine vil ha, sager dere ned sammen. 

Når det er på tide å tenke på returen, sier du bare ifra til oss og tar med deg treet på neste traktortur tilbake til gården :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at det alltid er en del med oss som har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ta med deg: 

  • Enkel bålmat til deg og dine
  • drikkeflasker (og kakao om du ønsker det istedenfor bålkaffen vi får servert)
  • håndsag om du har

Viktig å ha på gode varme klær siden vi skal være ute hele dagen.

Oppmøte om du ikke kan veien: Kl 11.30 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder har på gul vest og er lett å få øye på.

Det er ingen deltakerpris denne dagen. God jul :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse. 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Ved stor pågang prioriteres familier fra Larvik, Sandefjord og Tønsberg.

Fordelingen av de 40 plassene gjøres 30. november. Da går det ut en bekreftelse på epost til de som får være med denne gangen.

Fikk du ikke plass i første omgang og står fortsatt på ønskelista? Du hører fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en supertrivelig dag ute i skauen!

Vennlig hilsen Nina m/flere

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

15. des 2018

Klokkeslett

12:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Nina Boberg

456 10 952

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Raveien 488 Sandefjord

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 19. november
8:00
Slutt: 13. desember
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding