Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Juletrehogst og nissebesøk

Sandefjord- og Tønsbergruppa gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til en trivelig førjulslørdag hos Elisabeths Jul den 21. desember.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 21. desember er datoen for felleshogsten vår hos Elisabeths Jul på Fevang i Sandefjord. Vi møtes på tunet deres kl. 11. 

Felles juletrehogst er superkoselig og en superfin anledning til å bli kjent med andre enestående pappaer og mammaer. På de ulike aktivitetene våre gjennom året er vi som regel en god blanding av 'gamle travere' og nye folk, så ingen grunn til å nøle om du er ny og tenker at dette hadde vært hyggelig å være med på :) 

I Elisabeths juleskog finnes furu og vanlig gran. Ferdighogget edelgran selges på låven. De er dyrere og ikke en del av vårt tilbud her. Juletrefeltene ligger i fine skogsomgivelser og du vil se mange trær merket med fargede bånd. Det er disse som er anbefalt for hogst i år. 

Hva skjer'a? Fra tunet deres fraktes vi inn i skogen på en stor traktorhenger hvor vi står tett i tett som sild i tønne. Det er ofte høy stemning på hengeren, og er vi så heldige at det er kommet litt snø, ja da blir opplevelsen nesten magisk!

Vel fremme i skogen finner vi først frem til bålplassen. Mens vi griller sammen og koser oss med ekte bålkaffe og kakao, pleier nissen å komme på besøk. Han har med en liten pose til hver av ungene, om de lover å stelle pent med nisseskogen. 

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet, og der er det mye å velge mellom. Treet du og barna dine vil ha, sager dere ned sammen. 

Når det er på tide å tenke på returen, sier du bare ifra til oss og tar med deg treet på neste traktortur tilbake til gården.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at det alltid er en del med oss som har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ta med deg: 

  • Enkel bålmat til deg og dine
  • drikkeflasker (og kakao om du ønsker det istedenfor bålkaffen vi får servert)
  • håndsag om du har

Viktig å ha på gode varme klær, siden vi skal være ute hele dagen.

Gi beskjed om du ikke kan veien og ønsker å møtes i sentrum før arrangementet. I så fall møtes vi kl. 10.30 på Jotuns parkeringsplass rett bortenfor togstasjonen i Sandefjord, tvers overfor Circle K. Leder har på gul vest og er lett å få øye på.

Det er ingen deltakerpris denne dagen. God jul :)

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Benytt gjerne beskjedfeltet om det er noe du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse. 

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Ved stor pågang prioriteres familier fra Larvik, Sandefjord og Tønsberg.

Fordelingen av de 40 plassene gjøres 10. desember. Da går det ut en bekreftelse på e-post til de som får være med denne gangen.

Fikk du ikke plass i første omgang og står fortsatt på ønskelista? Du hører fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Usikker på om du har fått plass? Se e-post fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en e-post umiddelbart til din e-postadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en supertrivelig dag ute i skauen!

Vennlig hilsen Cecilie m/flere

IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

21. des 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Cecilie

Telefonnummer: 41325013

E-post: sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Raveien 488

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 4. desember
21:10
Slutt: 10. desember
23:59

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding