Sandefjord- og Tønsberggruppa inviterer: Juletrehogst hos Elisabeths jul 17 desember

Juletrehogst 17 desember

Sandefjord- og Tønsbergruppa gjentar suksessen fra tidligere år og inviterer til en trivelig førjulslørdag hos Elisabeths Jul den 17. desember.

Aktiviteten passer for familier med barn i alle aldre.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

lørdag 17. desember drar vi til Elisabeths jul på Fevang i Sandefjord  

Vi møtes på tunet deres kl. 13.

Felles juletrehogst er superkoselig og en superfin anledning til å bli kjent med andre enestående pappaer og mammaer. På de ulike aktivitetene våre gjennom året er vi som regel en god blanding av 'gamle travere' og nye folk, så ingen grunn til å nøle om du er ny og tenker at dette hadde vært hyggelig å være med på :) 

I Elisabeths juleskog finnes furu og vanlig gran. Ferdighogget edelgran selges på låven. De er dyrere og ikke en del av vårt tilbud her. Juletrefeltene ligger i fine skogsomgivelser og du vil se mange trær merket med fargede bånd. Det er disse som er anbefalt for hogst i år. 

Hva skjer'a? Fra tunet deres fraktes vi inn i skogen på en stor traktorhenger hvor vi står tett i tett som sild i tønne. Det er ofte høy stemning på hengeren, og er vi så heldige at det er kommet litt snø, ja da blir opplevelsen nesten magisk!

Kanskje kommer nissen  ;)

Vel fremme i skogen finner vi først frem til bålplassen. Mens vi griller sammen og koser oss med ekte bålkaffe og kakao, pleier nissen å komme på besøk. Han har med en liten pose til hver av ungene, om de lover å stelle pent med nisseskogen. 

Etterhvert rusler vi bortover til juletrefeltet, og der er det mye å velge mellom. Treet du og barna dine vil ha, sager dere ned sammen. 

Når det er på tide å tenke på returen, sier du bare ifra til oss og tar med deg treet på neste traktortur tilbake til gården.

Vi holder på til ca kl 16:30 

Ta med deg: 

  • vannflasker (og kakao om du ønsker det istedenfor bålkaffen vi får servert)
  • Enkel bålmat til deg og dine
  • håndsag om du har

 

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 13:00 på Raveien 488, https://www.elisabethsjul.com/

 i Sandefjord. Aktivitetsleder har rød lue og skilt og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 0,- pr person. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Carl Einar

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Sandefjord og Tønsberg

Informasjon

Dato

17. des 2022

Klokkeslett

13:00 - 16:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Carl Einar

Telefonnummer: 41681958

E- post:

sandefjord@enestaaendefamilier.no

Sted

Raveien 488

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 0

Start: 22. november
8:00
Slutt: 1. desember
19:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding